Ντύνεται στα χακί ο Νινο!

09.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Με κάλεσε ο στρατός να παρουσιαστώ, μα πως να αφήσω το κορίτσι που αγαπώ. Και το τραγούδι». Ο λόγος για το Νίνο, ο οποίος τώρα που είναι στα καλύτερα του και νέος έρωτας χτύπησε την πόρτα του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Με κάλεσε ο στρατός να παρουσιαστώ, μα πως να αφήσω το κορίτσι που αγαπώ. Και το τραγούδι». Ο λόγος για το Νίνο, ο οποίος τώρα που είναι στα καλύτερα του και νέος έρωτας χτύπησε την πόρτα του, μετά από καιρό, του ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστεί. Συγκεκριμένα, ο αοιδός τον χειμώνα ντύνεται στα χακί και μαζί με τις «Νινίτσες» θα πλέξει ζιπουνάκι για τον φαντάρο και η νέα αγαπημένη του, η ταυτότητα της οποίας παραμένει ακόμη άγνωστη.

Ο Νίνο δε δείχνει να αγχώνεται που πάει φαντάρος. Εξάλλου, κι άλλοι έχουν περάσει από αυτό, με πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Καραφώτη, ο οποίος γνώρισε τον έρωτα της ζωής του, την Κατερίνα Παπουτσάκη ενώ ήταν φίνο φανταράκι. Κι επαγγελματικά να το δεις, πάλι δεν θα έχει πρόβλημα ο Νίνο, αφού ο Καραφώτης άπαξ και απολύθηκε ηγήθηκε σχήματος στη Θεσσαλονίκη και φέτος το καλοκαίρι, θα ηγείται του σχήματος στα Αστέρια. Είδες που ο στρατός δεν είναι απαραίτητα κακός.

Βέβαια, ο νεαρός αοιδός είχε πολλές και καλές προτάσεις για τον επόμενο χειμώνα, αλλά δυστυχώς της αρνήθηκε λόγω... μαμάς Πατρίδας. Ωστόσο, στα χακί θα ντυθεί κι άλλος ένας φέρελπις αοιδός, ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ε, μήπως γίνεται τα δυο παιδιά να υπηρετήσουν στην ίδια μονάδα; Να μην τραβιόμαστε μία Στη Σάμο και μία στον Έβρο. Λέμε τώρα.