Κακόγουστη φάρσα αναστατώνει τον Κλούνεϊ!

08.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακός κόσμος που υπάρχει εκεί έξω. Άκου τι έκανε ένας άγνωστος άνδρας στον Τζόρτζ Κλούνεϊ συγχύζοντας τον ηθοποιό, μαζί και την αγαπημένη του, Σάρα Λάρσον.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακός κόσμος που υπάρχει εκεί έξω. Άκου τι έκανε ένας άγνωστος άνδρας στον Τζόρτζ Κλούνεϊ συγχύζοντας τον ηθοποιό, μαζί και την αγαπημένη του, Σάρα Λάρσον. Αν και ποσώς με ενδιαφέρει η σύγχυση της εν λόγω. Ο άγνωστος άνδρας, λοιπόν, τηλεφώνησε στο σπίτι του Κλούνεϊ και τον προειδοποίησε να χωρίσει με την Λάρσον, διότι αν δεν το κάνει, θα το μετανιώσει οικτρά.

Ο Κλούνεϊ ταράχτηκε, αλλά δεν μπόρεσε να ρωτήσει το οτιδήποτε, αφού ο άγνωστος άνδρας έκανε την προειδοποίηση του κι έκλεισε το τηλέφωνο. Ε, τι περίμενε ο Τζορτζ, να πιάσουν ψιλή κουβεντούλα; Ο Κλούνεϊ κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ζήτησε να γίνουν έρευνες, ώστε να εντοπιστεί ο παράξενος τύπος. Το ενδεχόμενο να του έκανε πλάκα κάποιος από τους φίλους του, το απέκλεισε αμέσως, διότι κανείς φίλος του δεν θα έκανε τέτοια χοντροκομμένη φάρσα. Αν μη τι άλλο έχουν ένα επίπεδο.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ την ίδια στιγμή η Λάρσον δηλώνει πως το τηλεφώνημα έχει σχέση με τα αναληθή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που τη θέλουν να ήταν στριπτιζέζ πριν γνωρίσει τον Κλούνει. Η 19χρονη αρνείται τα όσα λέγονται, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά είναι ψέματα, που θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα της. «Επειδή είμαι από το Λας Βέγκας, δε σημαίνει ότι κάνω στριπτίζ» δήλωσε η Σάρα. Δε λέω, στριπτίζ μπορεί να μην έκανε, αλλά κάτι ξέφρενους και άκρως προκλητικούς χορούς τους έριχνε. Ή μήπως πρόκειται για παραδοσιακούς χορούς του Λας Βέγκας;