Γκλέτσος ο πολιτευόμενος!

19.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, στις υπηρεσίες του λαού της Στυλίδας θα προσφέρει εαυτόν ο Απόστολος Γκλέτσος, καλώς εχόντων των πραγμάτων και ψηφοφόρου θέλοντος. Όπως καταλαβαίνεις, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στις υπηρεσίες του λαού της Στυλίδας θα προσφέρει εαυτόν ο Απόστολος Γκλέτσος, καλώς εχόντων των πραγμάτων και ψηφοφόρου θέλοντος. Όπως καταλαβαίνεις, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ιδιαίτερη πατρίδα του με μοναδικό του σκοπό, να βοηθήσει τους συντοπίτες του. Αν και τελευταία είναι τρόπω τινά της μόδας εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος να ασχολούνται με τα κοινά, ο Απόστολος δηλώνει πως καμία σχέση δεν έχει με αυτό και πως το να ασχοληθεί με τον δήμο ήταν ας πούμε...όνειρο ζωής.

Το γεγονός, δε, πως στη Στυλίδα πηγαίνει για γιορτές, γάμους, βαφτίσεις και κάνα Σαββατοκύριακο καθότι είναι πολίτης των Αθηνών την τελευταία δεκαετία (λόγω δουλειάς), δε σημαίνει απαραίτητα πως δεν γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου του. Εκεί μένουν οι γονείς του, οι συγγενείς και φίλοι του, οι οποίοι κάθε φορά που τους επισκέπτεται φροντίζουν να τον πληροφορούν για τα παράπονά τους. "Ασε Τόλη μας, μας έχουν πνίξει τα σκουπίδια. Βρόμισε η πόλη, κάτι πρέπει να κάνουμε για να την ομορφύνουμε" του λέγανε αυτοί για παράδειγμα και ο Απόστολος ένιωθε μιαν ευαισθησία. Για τον λόγο αυτό, όταν του έγινε η σχετική πρόταση για να κατέβει ως υποψήφιος δέχτηκε μετά χαράς. Από τι λένε οι πρώτες....σφυγμομετρήσεις, ο εν λόγω ηθοποιός έχει σοβαρές πιθανότητες να βγει καθότι τυγχάνει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην πόλη της Στυλίδας.

Εκτός, από τον Γκλέτσο ένας ακόμη ηθοποιός θα κατέβει ως υποψήφιος για νομαρχιακός σύμβουλος αυτή τη φορά. Πρόκειται για τον Θάνο Καληώρα, τον πάλαι ποτέ Νάκο του "Καλημέρα Ζωή", ο οποίος θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο της κ. Φώφης Γεννηματάς. Και του ηθοποιού αυτού η χαρά είναι μεγάλη, αφού επίσης η ενασχόληση του με τα κοινά είναι...όνειρο ζωής.