Σταρ και λάμψη στην εκδήλωση του Alpha

27.09.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, την τιμητική της είχε το βράδυ της Πέμπτης η "μεγάλη οικογένεια" του Alpha. Εν όψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, οι άνθρωποι του σταθμού μάζεψαν δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς και άλλους, στην Αίγλη Ζαππείου, προκειμένου να τους παρουσιάσουν το ανανεωμένο πρόγραμμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την τιμητική της είχε το βράδυ της Πέμπτης η "μεγάλη οικογένεια" του Alpha. Εν όψει της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, οι άνθρωποι του σταθμού μάζεψαν δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς και άλλους, στην Αίγλη Ζαππείου, προκειμένου να τους παρουσιάσουν το ανανεωμένο πρόγραμμα. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν ηχηρά ονόματα του σταρ σύστεμ της χώρας, εκ των οποίων οι περισσότεροι ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού.

Τα βλέμματα έστρεψε πάνω της με την είσοδο στην αίθουσα η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία μάλλον κουρασμένη από τα φλας, προτίμησε να καθίσει τελευταίο τραπέζι βάθος. Λίγο παρά πέρα βρισκόταν η ηθοποιός (πλέον) Ζέτα Μακρυπούλια, άνευ του Αντώνη Ρέμου, αλλά με τους υπόλοιπους συνάδελφους της και συντελεστές της σειράς που θα συμμετάσχει. Η Ζέτα, ως φάνηκε ήταν ωσεί παρούσα, ενώ ως σωστή δεσμευμένη κοπέλα που είναι, η μόνη φορά που άφησε την καρέκλα της ήταν για να πάει στην τουαλέτα για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα.

Καθυστερημένο, όμως ομολογουμένως εντυπωσιακό, come έκανε η Σμαράγδα Καρύδη. Η νεαρή ηθοποιός έφθασε με τη συνάδελφο της Παναγιώτα Βλαντή και παρόλο που ήταν κομψότατα - έως συντηρητικά θα έλεγα - ενδεδυμένη (φορούσε ένα μαύρο κοστούμι) κάτι άναρθρες κραυγές θαυμασμού "ααα, ωωω, ιιι" ακούστηκαν από αρκετά τραπέζια. Εκεί, ήταν και ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος τελευταία περνάει...ισχνούς καιρούς λόγω της δίαιτας που κάνει. Χαλάλι, όμως, η στέρηση καθώς αδυνάτισε και του φαίνεται. Δίπλα του καθόταν μελαχρινή ύπαρξη και θα σε γελάσω αν ήταν η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά ή κάποια που βρήκε καρέκλα κι έκατσε. Ομολογώ πως στραβολαίμιασα μπας και δω καμιά ύποπτη κίνηση, κάνα τάισμα στο στόμα, ένα τρυφερό άγγιγμα, όμως ο αοιδός είναι τω όντι κρυψίνους και μετρημένος στις δημόσιες εκδηλώσεις του.

Στην εκδήλωση πήρε το μάτι μου την Έλενα Κουντουρά, τον Ακη Σακελλαρίου, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, την Κατερίνα Λάσπα, η οποία επίσης περνάει...ισχνούς καιρούς κι έχει μείνει η μισή, τον Γιώργο Παρτσαλάκη μετά της συζύγου και άλλους.