"Μπράβο στον Σίλβιο"!

18.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι ηγέτες του κόσμου? ξεμωράθηκαν και ο ένας μετά τον άλλον πέφτει στα δίχτυα του έρωτα hot θηλυκών. Την αρχή έκανε ο Νικολά Σαρκοζί που ερωτεύθηκε σφόδρα την Κάρλα Μπρούνι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι ηγέτες του κόσμου... ξεμωράθηκαν και ο ένας μετά τον άλλον πέφτει στα δίχτυα του έρωτα hot θηλυκών. Την αρχή έκανε ο Νικολά Σαρκοζί που ερωτεύθηκε σφόδρα την Κάρλα Μπρούνι και μέσα σε τρεις μήνες την παντρεύτηκε. Στη συνέχεια ακούστηκε ότι ο Ούγκο Τσάβες ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη Ναόμι Κάμπελ, μετά από μία συνέντευξη που της παραχώρησε. Ωστόσο, το «ειδύλλιο» αυτό, μάλλον έληξε άδοξα, αφού έχουμε καιρό να μάθουμε νέα από το μέτωπο.

Τη «σκυτάλη» παρέλαβε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος χώρισε την επί 25 χρόνια σύζυγό του για τα μάτια της 25χρονης Αλίνα Καμπαέβα. Μάλιστα, ο Τύπος της Ρωσίας θέλει τον Βλαντιμίρ να παντρεύεται τη νέα αγαπημένη του τον Ιούνιο. Ωστόσο, η έκπληξη έρχεται από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γνωστό λάτρη του γυναικείου φύλου και ατακτούλη άνδρα, από τον οποίο πέρυσι η σύζυγός του με καταχώρηση σε ιταλική εφημερίδα απαιτούσε να της ζητήσει συγνώμη για τις αταξίες του.

Η έκπληξη από τον Σίλβιο είναι ότι ο 70χρονος άνδρας φέρεται ερωτευμένος με 31χρονο μοντέλο/παρουσιάστρια και νυν βουλευτίνα του κόμματός του, ενώ κατά γενική ομολογία η εν λόγω είναι... κόμματος! Ποια Κάρλα, ποια Ναόμι, ποια Αλίνα; Μάρα Καρφάνια, παρακαλώ, η οποία με το μεσογειακό της ταμπεραμέντο επιτρέπει στον Σίλβιο να βάλει τα γυαλιά στους παραπάνω πολιτικούς.

Σε περίπτωση, βέβαια, που πιστέψουμε πως πράγματι ο Μπερλουσκόνι είναι ερωτευμένος με την Μάρα. Αν και τις τελευταίες μέρες ο ιταλικός Τύπος αφήνει σαφή υπονοούμενα για σχέση των δύο. Μάλιστα, ο Μπερλουσκόνι λέγεται πως σκέφτεται να δώσει ακόμη και υπουργείο στην 31χρονη, η οποία πέρυσι ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» και ο λόγος που η σύζυγος του Σίλβιο είχε στείλει την καταχώρηση στον Τύπο. Φαντάσου, να ζηλέψει ο Τζορτζ Μπους και να κάνει τα ίδια. Μπρρ. Αν και οι Αμερικανοί είναι ξενέρωτοι και το καλύτερό τους είναι κάτι σε... Μόνικα Λεβίνσκι!