Όταν ο Πάρης συνάντησε τη Νίκι!

17.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Νίκι Χίλτον και μάντεψε ποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να τη συναντήσει. Ακριβώς, ο Πάρης Κασιδόκωστας, πρώην αρραβωνιάρης της αδελφής της Πάρις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αθήνα βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Νίκι Χίλτον και μάντεψε ποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να τη συναντήσει. Ακριβώς, ο Πάρης Κασιδόκωστας, πρώην αρραβωνιάρης της αδελφής της Πάρις. Και μπορεί να μην τους έκατσε το συμπεθεριό, όμως, τα δύο πρώην κουνιάδια διατηρούν καλές σχέσεις.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε κατά την παρουσία του Πάρη στην επίδειξη μόδας της Νίκι, την οποία επισκέφθηκε στα παρασκήνια μετά το τέλος της βραδιάς. Κι αυτή σαν είδε τον πρώην γαμπρό να καταφθάνει, χάρηκε πολύ. Σνιφ, σνιφ. Τι πολιτισμένα πράγματα. Ο Κασιδόκωστας στην επίδειξη πήγε μαζί με τους «αυτοκόλλητους» του πλέον, Ηλία Πανταζόπουλο και Κώστα Σόμμερ, κάθισαν πρώτη σειρά πασαρέλα και χάζεψαν τα μοντέλα επί τω έργω.

Η Χίλτον τις μέρες που βρέθηκε στην Αθήνα (για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο) επισκέφθηκε διάφορα κλαμπ της πόλης, ενώ όλοι έχουν να λένε για τον καλό της χαρακτήρα, που σε καμία περίπτωση δε μοιάζει με αυτόν της αδελφής της. Ακόμη και το στυλ της ήταν πολύ απλό. Τη Νίκι συνόδευε ο αγαπημένος της, ενώ το ζευγάρι σκοπεύει να έρθει ξανά στη χώρα μας.