Τι θα καταλάβεις για τα ραντεβού αργά ή γρήγορα!

15.04.2014
Είτε έχεις βγει πολλά ραντεβού, είτε λιγότερα, μερικές αλήθειες τις έχεις ήδη πιάσει!

Ας δούμε τις πιο βασικές -ειδικά από την αστεία τους μεριά!

Είναι σκληρή δουλειά: το να βγαίνεις ραντεβού είναι κάτι πολύ διασκεδαστικό αλλά συνάμα και εξοντωτικό. Ειδικά αν έχεις βγει 10 πρώτα ραντεβού σε ένα μήνα και κανένα δεν προχώρησε σε δεύτερο!

Χωρίς σκληρή δουλειά δεν έχουν εγγυήσεις: το φλερτ μέσω διαδικτύου είναι πιο εύκολο (εσύ του μιλάς σέξι με την κάλτσα και χωρίς μακιγιάζ) αλλά δεν σου εγγυάται ότι θα καταλήξει σε κανονικό ραντεβού.

Περιλαμβάνουν αμηχανία: τις περισσότερες φορές, το τέλος ενός ραντεβού είναι περίεργο και άβολο, ειδικά αν εσύ και το αγόρι δεν βρίσκεστε στην ίδια φάση.

Κοστίζουν (κυριολεκτικά): το να επιμένεις να σε αφήσει να πληρώσεις, θα σε βρει ταπί και μόνη! Ο λογαριασμός στη μέση είναι η καλύτερη επιλογή! Δεν λέμε να μην κάνεις καν κίνηση να βγάλεις πορτοφόλι- όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Είναι απρόβλεπτα: το να βγείτε ραντεβού, δεν σημαίνει απαραίτητα αυτό που βλέπεις στις τανίες: έρχεται σε παίρνει από το σπίτι, πηγαίνετε σε χλιδάτο εστιατόριο και ανοίγετε και μπουκάλι κρασί. Στην πραγματικότητα, κάποιες φορές το μενού περιλαμβάνει πυτόγυρο στο παγκάκι και είναι σούπερ ενώ κάποιες άλλες όντως βιώνεις το χλιδάτο ραντεβού και είναι εξίσου σούπερ.

Σε κάνουν να φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου: το να ετοιμάζεσαι για ένα ραντεβού είναι μερικές φορές το πιο διασκεδαστικό πράγμα- πιο διασκεδαστικό κι από το ίδιο το ραντεβού.

...Και να τον γνωρίσεις καλύτερα: δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές που ζήτησες από ένα αγόρι να βγείτε. Αν όμως νιώθεις ενοχές, σημαίνει πως έκανες κάτι που δεν σου αρέσει και δύσκολα θα σου βγει η όλη φάση σε καλό.

Απαιτούν -στοιχειώδη- ειλικρίνεια: το να παραγγείλεις μόνο μια σαλατούλα στο ραντεβού, ενώ έχεις τα παχάκια σου, όχι δεν θα τον κάνει να σε εκτιμήσει. Απλά θα καταλάβει άμεσα πως τρως και ψεύδεσαι Σούζι μου.

Είναι ένα από τα πράγματα που κάνεις: το να περιμένεις πάνω από το smartphone να σου στείλει μήνυμα ή να σε πάρει τηλ, είναι πραγματικά χαμένος χρόνος. Όσο εσύ ξεροσταλιάζεις, η ζωή συνεχίζεται.

Απαιτούν ρεαλισμό: κάποιες φορές, βγαίνεις μαζί του, περνάς συμπαθητικά αλλά πραγματικά κάτι δεν σου κολλάει. Αυτό το κάτι, ποτέ δεν θα φτιάξει! Τέλος.

Μπορεί να σε πικράνουν: κάποιες άλλες φορές, πιστεύεις πως ένα ραντεβού πήγε τέλεια- εκπληκτικά- φανταστικά αλλά εκείνος εξαφανίζεται.

Δεν είναι απαραίτητα αυτό που υποθέτεις: πολλές φορές στη σημερινή χύμα εποχή, θα νομίζεις πως είσαι σε ραντεβού ενώ απλά ο άλλος ψαχνόταν για ωραία παρέα στη βόλτα του.

Κάποια στιγμή σε αποζημιώνουν: ακόμα κι αν κάνεις χίλια ραντεβού, ακόμα κι αν κουραστείς, κι αν ''φτύσεις'' αίμα, όταν γνωρίσεις τον ιδανικό άντρα, νιώθεις πως έχεις αποζημιωθεί.

Κατερίνα Πατούλια