8 σημάδια πως είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

21.10.2015
Αμφιβολίες, το μυαλό σου βασανίζουν πολλές; Έχεις καιρό να υπάρξεις ευτυχισμένη σε μια σχέση και δεν ξέρεις αν όντως βιώνεις χαρούμενες στιγμές; Σου έχουμε τα 8 σημάδια που θα σε πείσουν πως είσαι σούπερ χαρούμενη στη σχέση σου αυτή τη στιγμή ακριβώς.

1. Νιώθεις ασφάλεια μαζί του:

Δεν σε τρομάζει τίποτα, δεν σε ανησυχεί τίποτα, το να ξέρεις ότι τον έχεις στο πλευρό σου, σου προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια.

2. Σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή:

Μαζί του αισθάνεσαι πως ξεχωρίζεις, πως είσαι όμορφη και έχεις τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε εσένα την ίδια. Ένα κοπλιμέντο του, ένα λουλούδι, μια βόλτα μαζί του εκεί που δεν το περιμένεις, σου αλλάζει την καθημερινότητα.

3. Λατρεύει τα ψεγάδια σου:

Έχεις «ψωμάκια»; Τα λατρεύει. Έχεις κοιλίτσα; Την φιλάει! Σου αρέσει να μιλάς πολύ; Δεν χορταίνει να σε ακούει. Όλα τα μικρά ψεγάδια σου, εκείνος όχι μόνο τα έχει αποδεχτεί, αλλά τα αγαπά!

4. Είσαι ο εαυτός σου:

Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν χρειάζεται να προσποιείσαι πως είσαι κάποια άλλη. Μπορείς με ειλικρίνεια να του λες τι θέλεις, πώς νιώθεις, χωρίς να υποκρίνεσαι τη γλυκούλα, τη «γατούλα», κάποια άλλη.

5. Δεν βαριέσαι να κάνεις σεξ μαζί του:

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς καμία δικαιολογία για να αποφύγεις το σεξ μαζί του αλλά αντίθετα, το επιδιώκεις και μόνη σου να τον ικανοποιείς και να σε ικανοποιεί σεξουαλικά.

6. Σκέφτεσαι το μέλλον μαζί του:

Εκεί που παλιότερα σκεφτόσουν πως θα ήταν αδύνατο να κάνεις οικογένεια με κάποιον από τους πρώην, σκέφτεσαι συχνά πυκνά τον εαυτό σου με νυφικό, το νυν γαμπρό δίπλα σου και γενικά οι εικόνες με παιδιά, σκυλιά, γατιά δεν σε τρομάζουν πια!

7. Οι καυγάδες ποτέ δεν καταλήγουν σε χωρισμό:

Κάθε ζευγάρι έχει καυγαδάκια. Η διαφορά στις ευτυχισμένες σχέσεις είναι πως τα καυγαδάκια αυτά ποτέ δεν καταλήγουν σε χωρισμό και τα λόγια στη διάρκεια του καυγά, ποτέ δεν πληγώνουν τον άλλο!

8. Η σχέση σας είναι υγιής στην κανονική ζωή και στα κοινωνικά δίκτυα:

Εκτός από την ασφάλεια που νιώθεις μαζί του στην πραγματική ζωή, την ίδια ασφάλεια νιώθεις και στα κοινωνικά δίκτυα. Χωρίς να εκθέτετε πολλές λεπτομέρειες της ζωής σας, είστε ζευγάρι και στο Facebook και στο Instagram χωρίς να κρύβεστε και να κρύβετε τη χαρά σας.

Κατερίνα Πατούλια