Σχέσεις: 6 πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά τη μέρα του γάμου σας

01.04.2016
Μετά το Πάσχα, ξεκινάει και επισήμως η high season των θρησκευτικών γάμων, της στιγμής που πρέπει να βρεθείς με το ταίρι σου στο απόγειο του έρωτα και της ευτυχίας σας. Ή μήπως όχι;

Υπάρχουν τουλάχιστον έξι πράγματα που μπορεί να μην συμβούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου την ημέρα του γάμου σας. Aκόμα κι έτσι, χαλάρωσε κι απόλαυσε την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

1. Η επικοινωνία σας τη μέρα αυτή θα είναι δύσκολη:

Ανάμεσα σε συγγενείς, νυφικά και κοστούμια, φωτογράφους, προετοιμασία και στρες, θα βρεθείς να μιλήσεις πολύ λίγο με τον αγαπημένο σου, κυρίως για να επιλύσετε εκρεμμότητες της τελευταίας στιγμής.

2. Όλοι θα σας δίνουν ευχές για την απόκτηση διαδόχου:

Εννοείται πως ένα παιδί θα συμπληρώσει την ευτυχία σας, αλλά τη μέρα αυτή εσείς οι δύο σκέφτεστε ξαπλώστες και κοκτέιλ στο γαμήλιο ταξίδι.

3. Είναι πιθανό να μην κάνετε σεξ:

Μετά από μπόλικο ξενύχτι, στρες, χορό μέχρι το πρωί και άφθονο αλκοόλ, είναι πολύ πιθανό να μην ολοκληρώσετε τα συζυγικά σας καθήκοντα τη μέρα αυτή.

4. Θα ξεχάσεις πως πρέπει να τον φιλάς:

Γιατί ένα φιλί μπροστά σε πλήθος κόσμου, σε φωτογράφους που σας στήνουν για να έχετε καλό πλάνο, μπορεί να είναι το πιο δύσκολο πράγμα που θα κάνετε τη μέρα αυτή.

5. Κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας σπείρουν τη διχόνοια:

Ο κολλητός του που ξέχασες να του κλείσεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο, η θεία του που ξέχασες να την τοποθετήσεις στο σωστό τραπέζι, η μαμά του, που θα καταλάβει πως το χάνει το παλικάρι της, οι κολλητοί του που επιμένουν πως σήμερα θα κρεμαστεί (όχι χιουμοριστικά), η πρώην του που μπορεί να του τηλεφωνήσει για να του ευχηθεί τάχα «βίο ανθόσπαρτο» είναι μόνο μερικά από τα ζιζάνια που μπορεί να μπουν στη μέση του γάμου σας! Φυσικά, ο αγαπημένος σου θα φροντίσει να τα ξεριζώσει!!!

6. Σχεδόν δεν θα καταφέρετε να μιλήσετε:

Τη μισή μέρα θα προετοιμάζεστε χωριστά κι όταν βρεθείτε, προηγείται το μυστήριο, οι χαιρετούρες και όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι που θέλουν να σας μιλήσουν! Ευτυχώς, ο γαμήλιος χορός είναι μόνο για δύο!