Είσαι η γυναίκα που θα ήθελε κάθε άντρας στο πλευρό του;

08.03.2016
Τι συμβαίνει και δεν στεριώνει αρσενικό στο πλευρό σου; Φταις εσύ ή μήπως φταίνει τα αρσενικά; Και τελικά, ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν ακαταμάχητη και δεν θα αφήσουν κανένα άντρα πια να φύγει από το πλευρό σου;

Τι πρέπει να έχεις λοιπόν για να είσαι ακαταμάχητη;

1. Δεν γκρινιάζεις για τα Πάντα - Όλα: Πράγμα που σημαίνει πως το χαρτί της γκρίνιας, θα κρατάς, με τη μορφή παραπόνου κι απογοήτευσης, μόνο για τα σημαντικά πράγματα που αφορούν τη σχέση σας, κι όχι γιατί ο καημένος ο σύντροφός σου ξέχασε να βγάλει έξω τα σκουπίδια μία ημέρα.

2. Δεν... αφήνεσαι: Με τη λογική πως επειδή βρήκες αγόρι δεν έφτασες να πάρεις 10 κιλά σε 2 μήνες, κι ούτε κυκλοφορείς με τρύπιες κάλτσες και φαρδιές πιτζάμες στο σπίτι. Το να είσαι όμορφη, θα έπρεπε να απασχολεί πρώτα εσένα την ίδια!

3. Δεν κρύβεις όσες αλήθειες δεν σε βολεύουν: Ειλικρίνια και στη σχέση λοιπόν. Αν υπάρχει κάποιο οικογενειακό ή οικονομικό ή άλλο θέμα που σε απασχολεί, δεν πρέπει να το κρύβεις από τον αγαπημένο σου ως επτασφράγιστο μυστικό μέχρι να φτάσετε στο γάμο. Τα ψέματα και η απόκρυψη της αλήθειας δεν βοήθησε ποτέ καμία σχέση να πάει μπροστά.

4. Δεν το παίζεις χαλαρή: κι από μέσα σου βράζεις.....Αν όντως είσαι χαλαρή στη σχέση, εύγε και μπράβο σου. Αν πάλι προσποιείσαι την χαλαρή, αλλά μέσα σου μαζεύεις θυμό, πρόσεξε γιατί σύντομα θα ξεσπάσεις. Αν κάτι σε ενοχλεί σε εκείνον, ανάφερέ το άμεσα και μην τον αφήνεις να θεωρεί πως είσαι κουλ με όλα. Άσε που, εκείνος, από μόνος του, δεν θα καταλάβει ποτέ πως βράζεις.... και θα φτάσεις να σκάσεις!

5. Άφησέ του κα λίγο χώρο να αναπνεύσει: Νέα στη σχέση; Παλιά; Όπως και να έχει, δεν χρειάζεται να αγκιστρωθεί επάνω του ωσαν τσιμπούρι. Μην αλλάξεις 100% της καθημερινότητά σου επειδή τον γνώρισες κι άφησε και στον ίδιο την δυνατότητα να διατηρήσει τα χόμπι και τις εξόδους με τους φίλους του.

6. Μην ζηλεύεις τόσο: Αν θέλει ένας άντρας, να σε απατήσει και ναμην το παρεις καν χαμπάρι, θα το κάνει κι ας κοιμάσαι στο διπλανό κρεβάτι. Με άλλα λόγια, όσο κι αν ζηλεύεις, μια επερχόμενη απιστία, δεν θα την προλαβεις. Αντίθετα, θέσε τα όρια στη ζήλια και στην καχυποψία σου απέναντί του.