10 φράσεις που δεν χορταίνει να του λες

13.03.2017
Φυσικά και- όσο και αν πιστεύεις το αντίθετο- ο αγαπημένος σου δεν μπορεί να αντισταθεί στο άκουσμα ορισμένων φράσεων. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις φράσεις εκείνες που δεν χορταίνει να ακούει, να ακούει... να του λες!

Τι κούκλος που είσαι:

Ακόμη και αν ο καλός σου δεν είναι από τους τύπους που θα προσέξουν η χωρίστρα να είναι τέλεια ή το ντύσιμο τους να είναι αψεγάδιαστο, σίγουρα του αρέσει να ακούει πως είναι όμορφος και άρα πως σου αρέσει. Δεν είπαμε να το κάνεις... καραμέλα, αλλά ένα κομπλιμέντο που και που δεν έβλεψαε ποτέ κανέναν, το αντίθετο μάλιστα.

Σε ακούω:

Φυσικά και εσύ με τον κακλό σου επικοινωνείται με διαφορετικό τρόπο καια υτό πρέπει να μην το βγάζεις από το μαυλό σου όταν σου μιλάει. Όταν λοιπόν συμβαίνει αυτό μην τον διακόψεις και θα δεις πως θυμίζοντας του πως τον ακους και άφησέ τον να ολοκληρώσει χωρίς να τον σταματάς χίλιες φορές. Σίγουρα θα είναι ευχαριστημένος που θα μπορεί να σου πει αυτά που θέλει και μάλιστα έχοντας από εσένα τη διαβεβαίωση πως τον ακούς.

Είμαι μαζί σου:

Ναι φυσικά και είναι πολύ σημαντικό να του κάνεις γνωστό πως είσαι με το μέρο του και καλό είναι να του δείξεις πως είσαι στο πλευρό του όταν όλα γύρω του του πηγαίνουν κόντρα. Δείξε του πως τον στηρίζεις σε ότι έχεις μεγάλη σημασία και είναι σημαντικό για εκείνον.

Σε ευχαριστώ:

Είναι πολύ σημαντικό να τον ευχαριστείς και λεκτικά δείχνοντας του πως αναγνωρίζεις αυτά που κάνει από μια μικρή χειρονομία μέχρι το να σου ανοίξει την πόρτα, καλό είναι να ξέρει πως σου άρεσε αυτό που έκανε. Από το σε βοηθήσει στην τακτοποίηση του σπιτιού μέχρι του να να ετοιμάσει ένα ωραίο βραιδνό για τους δυο σας, σου δίνει αφορμές για να του πεις ευχαριστώ.

Συγγνώμη:

Ακόμη και αν έχεις δίκιο δεν είναι εύκολο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου πολλές φορές σε διάφορους τσακωμούς και καβγάδες με το άλλο σου μισό και τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις τη μαγική συγγνώμη. Μια τόσο μικρή λέξη που όμως έχει τόσο μεγάλη σημασία για τον αγαπημένο σου μπορεί να αλλάξει τελείως το κλίμα στη σχέση σας. Αν έχεις άδικο πιες μια γουλιά κρασί, σκέψου λογικά για λίγα λεπτά- ίσως φύγε και απότ ο χώρο του τσακωμού - και ζήτησέ του συγγνώμη

Περνάω τέλεια με τους φίλους σου:

Μπορεί να προτιμούσες να αράξεις στο σπίτι και να μην κάνεις τίποτα ή απλά να βάλεις τα πόδια στο τραπέζι αλλά αντί για αυτό πρέπει να φορέσεις το πιο γλυκό σου χαμόγελο για να υποδεχθείς τα φιλαράκια του που θα έρθουν για μπύρα. Αντί αν το βλέπεις σαν αγγαρεία φρόντισε να απολαύσεις την απρέα τους, αφού για να είναι φίλοι του συντρόφου σου σίγουρα είναι καλά παιδιά. Ακόμη και αν είσαι πτώμα μην το δείξεις, φρόντισέ τους και απόλαυσε την παρέα τους, θα δεις θα περάσεις και εσύ και εκείνος πολύ καλύτερα!

Πω πω κάτι μπράτσα!

Τι σγημασία έχει αν έχει αρχίσει γυμναστήριο εδώ και 2-3 μήνες, το βασικό είναι πως προσπαθεί καιρό να φτιάξει το κορμί του και να νιώσει υπέροχα για τον εαυτό του και εσύ είσαι εκεί για να του θυμίζεις πόσα έχει καταφέρει σε αυτό το κομμάτι. Πάντα νιώθει ωραία όταν τον θαυμάζεις και σίγουρα θα νιώσει υπέροχα όταν καταλάβει πως βλέπεις τη διαφορά!

Με έχεις κάνει καλύτερη.

Οι άντρες κάνουν τα πάντα για τις γυναίκες. Οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα -κυρίως- για εκείνες, είναι στην πένα για τον ίδιο λόγο ακριβώς και σίγουρα προσπαθούν να μας δώσουν και τη δική τους οπτική στα πράγματα. Θύμιζε του κατά καιρούς πως σε έχει αλλάξει προς το καλύτερο και θα τον κάνεις διπλά χαρούμενο.

Ήταν πεντανόστιμο.

Αν ο καλός σου αποφάσισε να σε ευχαριστήσει ετοιμάζοντας σου ένα υπέροχο γεύμα δείξε του πως αυτό που έκανε σου άρεσε πολύ τονίζοντας πόσο νόστιμο ήταν αυτό που σου μαγείρεψε. Φυσικά πρέπει να σου αρέσει όντως και να το φας με ευχαρίστηση αλλά μην ξεχάσεις να του τονίσεις πόσο υπέροχα μαγειρεύει και μην απορήσεις αν μετά από αυτό το κάνει ακόμη πιο συχνά!

Με κάνεις τόσο χαρούμενη

Μπορεί να σου φαίνεται ωπς το καταλαβαίνει ή αυτό είναι κάτι που εννοείται αλλά η αλήθεια είναι πως ο καλός σου χαίρεται να ακούει από εσένα πόσο χαρούμενη σε κάνει. Όποτε και αν το πεις.