6 πράγματα που δεν θα σου πει κανείς για τη σχέση σου (αλλά πρέπει να ξέρεις)

23.03.2017
Μπορεί να είσαι σε μια νέα σχέση ή μπορεί απλά να είσαι σε μια σχέση που κρατάει καιρό και έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, όπως και να έχει όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα σου πει κανείς για τη σχέση σου και θα τα μάθεις αν διαβάσεις παρακάτω.

Οι άντρες είναι και εκείνοι ευαίσθητοι:

Σκέψου απλά πως κάτω από τον σκληρό εαυτό του , είναι κατά βάθος ένα μικρό παιδί που έχε ευαισθησίες. Φυσικά και μην περιμένεις από τον καλό σου να σου δείξει αυτή την πλευρά του αλλά πάντα υπάρχει μέσα του. Σκέψου δύο φορές πριν πεις λόγια που θα τον πληγώσεις.

Kάποιες φορές δεν είναι σίγουρος για τον εαυτό του:

Αν νομίζεις πως είναι σίγουρος για όλους και για όλα, κάθε ώρα της ημέρας τότε να είσαι σίγουρη πως και εκείνος δεν είναι πάντα 100% σίγουρος για όλα πάντοτε. Ακόμη να είσαι σίγουρη πως ότι του λες το... κρατάει είτε πρόκειται για κάποιο σχόλιο για την εξωτερική του εμφάνιση είτε για την δουλειά του και το σκέφτεται ακόμη και αν δεν στο συζητάει οπότε μην πιστεύεις πως τα σχόλια σου πάνε στον ...βρόντο!

Χρειάζεται τον προσωπικό του χώρο:

Μπορεί να μην σου έχει πει κάτι σχετικό αλλά να είσαι σίγουη πως είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό του. Ακόμη και αν είναι θυμωμένος ή εκνευρισμένος δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ πως αυτός είναι ο λόγος. Η αλήθεια είναι πως το ότι είστε μαζί δεν σημαίνει κιόλας πως είστε Σιαμαίοι. όπως και να έχει έχει δικαίωμα να πιεί ένα ποτό με τους φίλους του και να περάσει καλά και εσύ έχεις δικαίωμα να κάνεις το ίδιο με τις δικές σου φίλες! Ακόμη και ο προσωπικός του χρόνος στο γυμναστήριο είναι σημαντικός για εκείνον μην το υποτιμάς λοιπόν και μην ζηλεύεις αν περνάει καλά και χωρίς να είναι μαζί σου.

Του αρέσει να τον κανακεύεις:

Στους άντρες αρέσουν τα κανακέματα αλλά μην περιμένεις πτοέ να σου το παραδεχτεί. Το να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που παίρνεις και στα όσα δίνεις είναι το κλειδί για να έχεις μια υγιή σχέση. Μην περιμένεις να σου ζητήσειτ ο αγαπημένο του φαγητό, αλλά αν του το φτιάξεις εσύ τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα τον κάνεις πολύ χαρούμενο. Το να τον περιποιείσαι και να του δείχνεις πως θέλεις αν τον φροντίσεις και να τον ικανοποιήσεις είναι κάτι πολύ βασικό μέσα στη σχέση.

Του αρέσουν αυτά που αρέσουν και σε εσένα:

Μπορεί να μην σου το πει και αυτο αλλά να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως και στον σύντροφό σου αρέσουν αυτά που αρέσουν και σε σένα. Και αυτό είναι γιατί τα χείλη του δεν σου λένε και πολλά. Το να είσαι εσύ ευτυχισμένη είναι κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον και είναι αυτό που μετράει και πολλές φορές θα κάνει πράγματα που μπορεί να μην τον τρελάινουν αλλά τρελάινουν εσένα.

Απλά θέλει να σε κάνει ευτυχισμένη:

Νοιάζεται για εσένα και θέλει να σε βλέπει χαρούμενη. Μπορεί να μην σου πάρει αυτό που ήθελες για τα γενέθλιά σου ή να ξεχάσει μια επέτειο σας- αλλά μην κοιτάζεις τα μικρά πράγματα και μείνε στα μεγάλ που σας κρατούν μαζί και ερωτευμένους.