Οι 6 καλύτερες στιγμές σε κάθε σχέση

06.04.2017
Φυσικά υπάρχουν στιγμές και στιγμές σε μια σχέση. Ποιες είναι όμως εκείνες που θα μείνουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά και των δύο σας; Ποιες είναι οι καλύτερες τέτοιες στιγμές; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις. Ελένη Αναστασάκη

Η πρώτη φορά που βγήκατε μόνοι σας:

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το πρώτο σας ραντεβού. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που έχεις ακόμη και τώρα στο μυαλό σου και ας έχουν περάσει χρόνια. Το χαμόγελο του ή μια ατάκα ή ακόμη και κίνηση που έκανε και δεν μπορείς να ξεχάσεις με τίποτα. Δεν αποκλείεται και εκείνος να έχει τη δική του αγαπημένη στιγμή.

H περίεργη αυτή "παύση" πριν το πρώτο σας φιλί:

Το πρώτο σας φιλί αν είχε στόμα θα έλεγε: "Τι καλά που περνάω μαζί σου αλλά θέλω και να σε φιλάω συνέχεια." Σίγουρα και εκείνος και εσύ σκεφτήκα άπειρα πράγματα αυτή τη μικρή στιγμούλα.

H πρώτη φορά που κάνατε έρωτα:

Αυτή η στιγμή είναι σίγουρα από εκείνες που θα θυμάστε για καιρό ακόμη και αν ο δεσμός σας καταλήξει σε γάμο. Όλα αυτά τα συναισθήματα και όλες αυτές οι σκέψεις που είχατε και οι δυο για την πρώτη σας φορά μπορέι να μην υπάρχουν όμως όλα στο μυαλό και των δύο σας το μόνο βέβαιο είναι πως ήταν κάτι που αποτέλεσε σταθμό για τη σχέση σας.

Όταν κάτσατε στο κρεβάτι και δεν κάνατε τίποτα απολύτως:
Μπορεί να σου φανεί χαζό ή ανούσιο αλλά όμως αυτή η στιγμή είναι πολύ σημαντική. Την πρώτη φορά ειδικά που το κάνεις είναι κάτι γλυκό και ρομαντικό.

Η στιγμή πως συνειδητοποιείς πως νιώθεις πως η οικογένειά του είναι σαν δική σου:

Αυτή η ζεστασιά που ένιωσες ότνα πρωτοείδες την οικογένειά του και σε αγκάλιασε έτσι ζεστά είναι ένα ωραίο συναίσθημα που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Σίογυρα ένιωσες μεγάλη ανακούφιση όταν ένιωσες σαν στο σπίτι σου στο σπίτι του καλού σου.
Όταν αγόρασες οδοντόβουρτσα για τον αγαπημένο σου αλλά για το δικό σου σπίτι:
Φυσικά και όταν συμβεί αυτό είναι και η στιγμή που συνηδητοποιείς πως ο αγαπημένος σου θα κοιμάται όλο και περισσότερο στο σπίτι σου και θα περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο παρέα.