Γάμος 2018: Σε αυτές τις ημερομηνίες δεν πρέπει να παντρευτείς φέτος

11.04.2018
Γάμος 2018: Σε αυτές τις ημερομηνίες δεν πρέπει να παντρευτείς φέτος
Οι γάμοι καλά κρατούν και φέτος με πολλά ζευγάρια να έχουν ήδη προγραμματίσει την τελετή της ζωής τους ήδη από την προηγούμενη χρονιά.

Με τους περισσότερους γάμους να έχουν προγραμματιστεί για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, οι αστρολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μερικές διόλου ευνοϊκές ημερομηνίες, κατά τις οποίες τα ζευγάρια καλό θα ήταν να αποφύγουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ποιες είναι αυτές;

Σύμφωνα με την αστρολογία, η ανάδρομη Αφροδίτη, ο ανάδρομος Ερμής και οι εκλείψεις, δεν αποτελούν ιδανικές συγκυρίες για να παντρευτεί κάποιος, καθώς χαρακτηρίζονται από δύσκολες καταστάσεις, παρεξηγήσεις και εντάσεις κάθε είδους.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 16 Νοεμβρίου θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, κάτι που θα συμβαίνει και με τον Ερμή από τις 26 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου και από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου.

Τα διαστήματα αυτά καλό θα ήταν να τα αποφύγουμε.

Ακόμα, επιβάλλεται να προσέξουμε και τις «επικίνδυνες» εκλείψεις στις 27 Ιουλίου και τις 11 Αυγούστου της χρονιάς που διανύουμε, καθώς οι άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις και τα προβλήματα στη συνεννόηση δεν θα λείψουν.

Όσο για τις πιο τυχερές ημερομηνίες;

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωνε. Εξαιρετικά τυχερό θεωρείται το διάστημα 11 – 15 Ιουλίου, ενώ η ίδια τύχη περιμένει και όσους επιλέξουν να παντρευτούν μεταξύ 2 και 14 Σεπτεμβρίου.

Αν πάλι δεν ανήκεις στις προληπτικές και δεν δηλώνεις fan της αστρολογίας, κάνε πως δεν έμαθες ποτέ για τις συγκεκριμένες αστρολογικές συμβουλές!