6 σημάδια που μαρτυρούν ότι ΔΕΝ είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα

03.01.2019
6 σημάδια που μαρτυρούν ότι ΔΕΝ είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα
Είσαι στη φάση που... περιμένεις; Όλο νομίζεις ότι θα την κάνει την πρόταση αλλά αυτή δεν έρχεται. Τσέκαρε τις ενδείξεις και ζύγισε την κατάσταση.

1. Δεν έχεις γνωρίσει ακόμη τους δικούς του

Σε αγαπάει σε λατρεύει αλλά στη μαμά ακόμη δεν σε έχει παρουσιάσει. Όλο κάτι κανονίζεται αλλά τελευταία στιγμή χαλάει; Ε... κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ειδικά αν έχει περάσει χρόνος, κάτι δεν πάει καλά!

2. Αποφεύγει... γενικώς

Αν νιώθεις ότι αποφεύγει να μιλήσει γενικά για το μέλλον, το κοινό μέλλον αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Οι συζητήσεις για τη δουλειά, τα ταξίδια, την οικογένεια, θα έπρεπε να έρχονται φυσιολογικά ως εξέλιξη της όποιας σχέσης. Αν έχεις την αίσθηση ότι όλα γίνονται σαν να κάθεσαι στην καρέκλα του οδοντίατρου, μην έχεις υψηλές προσδοκίες!

Διάβασε επίσης: Θα ξαφνιαστείς: Τόσο σεξ κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια, βάσει έρευνας

3. Ξοδεύει πολλά αλλά μόνο για... πάρτη του

Κάνοντας ένα κοινό πλάνο ζωής, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, θα περίμενε κανείς ότι όποιος ετοιμάζεται για γάμο anytime soon θα κάνει τη σχετική οικονομία. Αν τον βλέπεις λοιπόν να αγοράζει διαρκώς καινούρια ρούχα ή gadgetάκια που στην ουσία δε χρειάζεται τη στιγμή μάλιστα που το εισόδημά του δεν αυξήθηκε σε καμία περίπτωση, ίσως θα έπρεπε να θορυβηθείς.

4. Σιχαίνεται τους γάμους και δεν πάει σε κανέναν

Ουφ.. Το έχεις ακούσει τόσες φορές που καταντάει ενοχλητικό. Μην το υποτιμάς όμως. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως όσοι δεν αρέσκονται στο να πηγαίνουν σε γάμους, δεν είναι έτοιμοι για τον δικό τους, οπότε... το έλαβες το μήνυμα;

5. Έχει ένα "θέμα" με τις αποφάσεις

Μήπως το ζήτημα είναι γενικότερο και δεν αφορά μόνο στο συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα. Μήπως, δηλαδή, έχει δυσκολία στις αποφάσεις γενικότερα; Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο, θα έχεις πρόβλημα σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη.

Αυτό το διάβασες; Πέμπτη (!) εγκυμοσύνη έκπληξη για διάσημο, πολύτεκνο ζευγάρι

6. Βεβαρημένο "ποινικό" μητρώο

Εννοείται πως για όλα τα πράγματα στη ζωή υπάρχει το κατάλληλο timing και πως οι άνθρωποι αλλάζουν -αν και χωράει μεγάλη συζήτηση αυτό! Ο πρότερος βίος του καθενός δεν αποτελεί "ευαγγέλιο" ως προς αυτό που θα ακολουθήσει όμως αν μιλάμε για κάποιον τύπο "όπου γης και πατρίς" δεν μπορείς να το λάβεις ελαφρά τη καρδία... Η πεποίθηση "θα τον αλλάξω εγώ" μόνο πόνο κρύβει και κατά βάθος το γνωρίζεις καλά.