Μήπως τον απωθείς χωρίς να το καταλαβαίνεις; 4 σημεία SOS

03.06.2018
Μήπως τον απωθείς χωρίς να το καταλαβαίνεις; 4 σημεία SOS
4 κοινές συμπεριφορές που "σκοτώνουν" την έλξη του

Βρίσκεσαι στη διαδικασία πειραματισμού στην ερωτική σου ζωή και βγαίνεις ραντεβού; Μπορεί μερικές φορές να "κολλάς" στις τυπικές, βαρετές ερωτήσεις που κάνουν την έξοδο σου να φαίνεται σα συνέντευξη και να αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις για να φαίνεσαι ενδιαφέρουσα ενώ φλερτάρεις.

Ο dating coach Matthew Hussey μοιράζεται τους δικούς του τέσσερις τύπους χαρακτήρα που οι γυναίκες υιοθετούν όταν βγαίνουν ραντεβού και απωθούν τον άντρα που τις ενδιαφέρει.

Φυσικά, το να διαθέτεις μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά αν παίζεις μόνο έναν από αυτούς τους "ρόλους" μάλλον κάτι κάνεις λάθος.

Αυτοί είναι οι τύποι χαρακτήρα που, σύμφωνα με τον Hussey, "σκοτώνουν" την έλξη του:

Τύπος 1 - Η υπερβολικά απασχολημένη και φιλόδοξη γυναίκα

Δουλεύεις τόσο σκληρά, που διαρκώς περιγράφεις τον εαυτό σου ως ένα "απασχολημένο" άτομο. Το να μιλάς για τη δουλειά σου και το πόσο την αγαπάς, κυριαρχεί στην κάθε συζήτηση.

Φυσικά και είναι καλό να είσαι παθιασμένη με την καριέρα σου. Αλλά είναι καλό να είσαι οριακά εμμονική με αυτήν σε σημείο που σε κάθε συναναστροφή με κάποιον άντρα καταλήγεις να κάνεις έναν ασυνείδητο διαγωνισμό για το ποιος έχει τη σημαντικότερη δουλειά; Όχι.

Όπως επισημαίνει ο Hussey, στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με πάθος και αγάπη προς τη δουλειά, αλλά αν είσαι συνέχεια σε mood υπερβολικά φιλόδοξης και σκληρά εργαζόμενης γυναίκας θα δυσκολευτείς να δείξεις την πιο διασκεδαστική και χαλαρή πλευρά σου που θα έκανε κάποιον να συνδεθεί μαζί σου σε σωματικό επίπεδο.

Τύπος 2 - Η γυναίκα "αστείος κολλητός

Ασταμάτητα καλαμπούρια, υπερβολικός σαρκασμός, παιχνιδιάρικα χτυπήματα και διαρκείς προσπάθειες να κάνεις αστεία εις βάρος του.

Το χιούμορ είναι κάτι πολύ θετικό και σημαντικό σε κάθε ανθρώπινη σχέση, αλλά αν είσαι μόνο αστεία τα πράγματα μπορούν να γίνουν κουραστικά και απωθητικά. Σίγουρα, τα αστεία είναι ένας τρόπος να έρθεις πιο κοντά με κάποιον, αλλά το ίδιο ισχύει με τη σιγή, με την έντονη οπτική επαφή, με ένα τρυφερό άγγιγμα, ένα χαμόγελο και αληθινά κοπλιμέντα.

Αν διαρκώς υποδύεσαι την κωμικό, θα αρχίσει να αναρωτιέται αν πρέπει να συνεχίσει να βγαίνει ραντεβού μαζί σου ή να περιμένει να τον καλέσεις στην πρώτη σου stand up comedy παράσταση.

Τύπος 3 - Η "Μητέρα"

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να θέλεις να γίνεις μητέρα και να αγκαλιάζεις αυτήν σου την πλευρά. Και παρ'όλο που η μητρότητα θα είναι τεράστιο κομμάτι της ζωής σου, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ταυτόχρονα πολλά άλλα πράγματα: ταξιδιώτρια, σκεπτόμενη, δημιουργική, παθιασμένη, σινεφίλ, φίλη, καλή αδερφή. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις το γεγονός ότι θα αποκτήσεις -ή ότι έχεις- παιδιά να γίνει το μοναδικό κομμάτι του χαρακτήρα σου, αν επιθυμείς έλξη που θα διαρκέσει στο χρόνο.

Τύπος 4 - Η "Παθητικά Εσωστρεφής" γυναίκα

Μένεις ήσυχη και προσγειωμένη, και αφήνεις όλους τους υπόλοιπους να μιλήσουν εκτός από εσένα. Δεν παίρνεις πρωτοβουλίες και δεν κάνεις ερωτήσεις. Όσα σέξι χαρακτηριστικά κι αν διαθέτεις, αν κλείνεσαι στο "καβούκι" σου από την πρώτη συζήτηση, εκείνος δε θα έχει την ευκαιρία να τα δει.