Πώς θα καταλάβεις ότι ο καλοκαιρινός σου έρωτας δεν θα αντέξει τον... Χειμώνα;

11.08.2018
Πώς θα καταλάβεις ότι ο καλοκαιρινός σου έρωτας δεν θα αντέξει τον... Χειμώνα;
Γνώρισες τον κο Τέλειο στις διακοπές σου! Ή μήπως γνώρισες τον κο... Τέλειο Καλοκαίρι;

Μην μας παρεξηγήσεις! Όποια κι αν είναι η περίπτωση το σημαντικό είναι οτι περνάς όμορφα και χαιρόμαστε για σένα. Για να μην γίνουν όμως τα γέλια του καλοκαιριού, φθινοπωρινά... δάκρυα, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να παρατηρήσεις τυχόν στοιχεία που καταδεικνύουν πως αυτό το αγόρι που έχεις δίπλα σου τώρα, δεν θα είναι εκεί όταν ο αέρας δροσίσει.

Το καλοκαίρι συμβαίνει άλλωστε, να δώσεις την καρδιά σου σε κάποιον που ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θα συνεχίσεις να βλέπεις αργότερα.

Διάβασε παρακάτω τα "καμπανάκια" του κινδύνου, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως!

#1 Είναι εμφανές πως ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ ή κυρίως για αυτό... Αν λείπει το συναίσθημα και η πνευματική έλξη, μάλλον δεν θα κρατήσει.

#2 Δεν σε έχει γνωρίσει στην οικογένειά του και δεν σκοπεύει να το κάνει.

#3 Έρχεται μαζί σου μόνο σε δραστηριότητες ψυχαγωγικές. Όχι στο event της δουλειάς σου ή στο γάμο της ξαδέρφης σου. Δεν θα γίνει ποτέ το "plus one" σου.

#4 Φέρεται εγωιστικά. Ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για την βολή του. Μπορεί να περιμένεις ώρες για ένα του μήνυμα, να βγαίνετε μόνο σε μέρη κοντά στο σπίτι του ή, ακόμα χειρότερα, να σε εισάγει στο κανονικό του πρόγραμμα χωρίς να δημιουργεί χρόνο για σένα (μήπως σου ζητάει να τον βρεις εκεί που θα είναι ήδη με τη δική του παρέα;)

#5 Κάνει μονάχα επιφανειακά κομπλιμέντα. Καταλαβαίνεις τι εννοούμε και αν το απολαμβάνεις, καλά κάνεις! Όμως αν δεν μπορεί να εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητα σου, μάλλον δεν την βλέπει καν...

Διάβασε επίσης: "Σ' αγαπώ" - 5 σημάδια ότι δεν πρέπει να το πεις ακόμη

Είναι μια αγάπη για το καλοκαίρι; Να τι να κάνεις!

Τα πράγματα είναι απλά... Απόλαυσέ το χωρίς να έχεις περαιτέρω προσδοκίες. Αυτό το άτομο βρίσκεται σε μία φάση στη ζωή του που ψάχνει να περάσει καλά χωρίς υποχρεώσεις. Δεν έχει το σθένος για μία ουσιαστική σχέση επομένως διατηρεί επιπόλαια στάση απέναντι στα πράγματα.

Ζήσε την κάθε μέρα μαζί του σαν ένα δώρο, γνώρισε μέσα από εκείνον νέα μέρη, συνήθειες, παρέες και να είσαι σίγουρη πως τα καλύτερα... έρχονται!