Η μέρα του Αγίου Βαλέντινου έφτασε! Τι λες για μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι;

14.02.2019
Η μέρα του Αγίου Βαλέντινου έφτασε! Τι λες για μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι;
Εμείς θα σου προτείναμε καλύτερα να αφήσεις τα γεμάτα από κόσμο εστιατόρια και να κάνεις τη νύχτα του Aγίου Βαλεντίνου πιο cosy και πιο οικεία, επιλέγοντας μέσα από πέντε μοναδικές ρομαντικές ταινίες. : Όχι όμως αυτές που νομίζεις!!!

Και τι καλύτερος - και οικονομικότερος - τρόπος να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το άλλο σου μισό εκτός από το να χουχουλιάσετε στον καναπέ σας παρέα με μια αγαπημένη ταινία;
Ξέχασε λοιπόν τις οver-sized κάρτες και τα γιγάντια ροζ αρκουδάκια. Αντ 'αυτού ξεκίνα να βγάζεις τα παπούτσια σου και διάβασε την παρακάτω λίστα ταινιών που είναι ιδανικές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για να είσαι έτοιμη.

Διάβασε επίσης: 10 παράξενα πράγματα που πιθανότατα δεν ξέρεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Blue Valentine
Μια άλλη ταινία που θα σε κάνει να εκτιμήσεις τη σχέση σου. Ο Ryan Gosling και η Michelle Williams είναι ένα ζευγάρι του οποίου ο γάμος καταρρέει κάτω από το βάρος μιας σκληρής δουλειάς. Στην ταινία, πηγαίνουμε πίσω και μπροστά, από τον αρχικό τους έρωτα μέχρι το ράγισμα της σχέσης τους. Ναι, είναι βαρύ, αλλά είναι και μια υπενθύμιση ότι ακόμα και η πιο ρομαντική επαφή απαιτεί ιδρώτα, τόλμη και εντιμότητα.

Διάβασε επίσης: "Σόρι George [Clooney], αλλά η Meghan δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Diana και να γιατί"

Before Sunrise
Στην πραγματικότητα, γιατί να μην το παρακάνεις και με τις τρεις «Before», ταινίες του Richard Linklater ξεκινώντας από το original του 1995, στο οποίο οι Julie Delpy και Ethan Hawke πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, μέσα σε ένα τρένο που περνάει μέσα από τη Βιέννη.
Eνώνονται και πάλι για το Before Sunset του 2004 και, πάλι, το 2013 τους βλέπουμε στο Before Midnight ως δύστροπο παντρεμένο ζευγάρι .
Όλη η ρομαντική ζωή ενός ζευγαριού παρουσιάζεται σε μια τριλογία που καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο μια σχέση δημιουργείται, χτίζεται και περνάει μέσα από τις δεκαετίες.

La La Land
Σου αρέσει να βλέπεις τους ανθρώπους να τραγουδούν έξω στους δρόμους και ειδικά μέσα στην κίνηση;
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν ο Ryan Gosling θα μπορούσε να είναι ένας μουσικός της τζαζ;
Θα μπορούσε η Εmma Stone να τον είχε ερωτευθεί για πάντα;

Romeo + Juliet
Ο Leonardo δεν ήταν ποτέ πιο εντυπωσιακός και η Claire Danes ήταν τέλεια ως μια υπαρξιακά συγκρουόμενη Juliet. Το αποτέλεσμα: μια από τις πιο συναρπαστικές προσαρμογές του αριστουργηματικού έργου του Σαίξπηρ για την αγάπη και μια ταινία με την εκτυφλωτική λάμψη του MTV από τη δεκαετία του 90.

Διάβασε και αυτό: Είσαι single; Δες πώς μπορείς να γιορτάσεις τον φετινό Άγιο Βαλεντίνο

Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Όλοι συγκεντρώνουμε ρομαντικές στιγμές μέσα από τη ζωή. Αλλά τι γίνεται αν μπορούσες να τις πετάξεις και να αρχίσεις ξανά από την αρχή; Aυτό σκέφτηκε ο σκηνοθέτης Michel Gondry που εκφράζει μέσα σε αυτήν την ταινία το ερώτημα εάν η αληθινή αγάπη μπορεί ποτέ να επιτευχθεί αν επιμένουμε να είμαστε ξένοι με τους εαυτούς μας.