Κάνε του τη μεγαλύτερη έκπληξη για τον Άγιο Βαλεντίνο

14.02.2019
Κάνε του τη μεγαλύτερη έκπληξη για τον Άγιο Βαλεντίνο
Και απόλαυσέ την το ίδιο...

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου σήμερα -όπως λένε! Ακόμη και αν δεν είσαι από αυτούς που συμπαθούν τα "πανηγύρια" του Αγίου Βαλεντίνου, δεν υπάρχει λόγος να μην δεις την ημέρα αυτή ως αφορμή για κάτι ξεχωριστό, ως ευκαιρία να κάνετε κάτι που δεν κάνετε κάθε μέρα. Κάτι που μπορεί να μην έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά σας λείπει πολύ. Όπως και στους περισσότερους από εμάς δηλαδή. Και αν δεν το έχεις σκεφτεί ήδη και ο νους σου "τρέχει" σε διάφορα, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να μοιραστούμε μια ιδέα που θα κάνει τη σημερινή βραδιά, αν μη τι άλλο, διαφορετική.

Διάβασε επίσης: «Ερωτικά» κοκτέιλ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δεν χρειάζεται να έχεις μεριμνήσει για καρδούλες και σοκολάτες. Το μόνο που χρειάζεται να του χαρίσεις είναι ο εαυτός σου. Και δεν το πάμε καθόλου στο πονηρό -αν και... ό,τι ήθελε προκύψει!

Αυτό που λείπει από όλους μας πια είναι χρόνος -εντάξει... και χρήμα, αλλά δεν θα το "πιάσουμε" αυτό το κομμάτι σήμερα. Χρόνος μας λείπει! Και μάλιστα σε όλες τις μορφές του!

Χρόνο να χαρίσεις, λοιπόν, στον αγαπημένο σου -και σ' εσένα- αυτή τη μέρα. Καθαρό χρόνο από τον εαυτό σου. Χωρίς περισπασμούς όμως. Και ποιος είναι ο απόλυτος περισπασμός τη σήμερον ημέρα; Το ίντερνετ, μα τον Τουτάτη, που θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Γαλάτες (βλ. Αστερίξ!)

Διάβασε και αυτό: Τσιμτσιλή-Σοφός αγκαλιά: Η Σταματίνα άδραξε την ευκαιρία να του πει “Σ´αγαπώ”!

Όσο και να μη θέλεις να το παραδεχτείς σίγουρα μια μικρή εξάρτηση την έχεις σίγουρα. Από το τηλέφωνο εννοούμε. Από τα social media, από τις διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές στις οποίες συμμετέχεις. Μα τι βίτσιο κι αυτό! Λες και αν δεν ενημερωθείς για κάτι, για το οτιδήποτε, το ίδιο δευτερόλεπτο που αυτό συμβαίνει, θα σταματήσει να γυρίζει η γης, ένα πράγμα! Λες και οφείλεις να είσαι "available" την κάθε στιγμή της ημέρας για τους πάντες -και να το θεωρείς και απόλυτα φυσιολογικό!

Δεν κάνουμε τους έξυπνους εδώ στο womenonly.gr! Κι εμείς guilty as charged είμαστε! Την "παλεύουμε" όμως, καθώς το πρώτο βήμα για την όποια "απεξάρτηση" είναι να αντιληφθεί κανείς ότι είναι "εξαρτημένος"!

Πάμε καλά λοιπόν! Και επιστρέφουμε στο φλέγον -βαλεντινίστικο- θέμα μας! Και αν δεν κατάλαβες ήδη τι προτείνουμε το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.

Αυτό το διάβασες; 10 παράξενα πράγματα που πιθανότατα δεν ξέρεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Λοιπόν, τι ώρα βρίσκεστε και οι δυο στο σπίτι; Ή τι ώρα έχετε κανονίσει να βρεθείτε έξω για φαγητό/ποτό/σινεμά/βόλτα/κ.ο.κ.; Ε, από εκείνη τη στιγμή, κλείστε το κινητό. Και οι δυο! Ούτε WiFi, ούτε δεδομένα, ούτε "ντριν", ούτε "γκλινγκ", τίποτα!

Αν κάποιος σώνει και καλά χρειαστεί να σας βρει, υπάρχουν και τα σταθερά. Surprise!!!!!

Τηλεόραση θα δείτε; Θα μαγειρέψετε; Θα παραγγείλετε; Θα χαλαρώσετε; Ό,τι και να κάνετε, κάντε το οι δυο σας, για τους δυο σας, μεταξύ σας. Και ναι... Αυτό το "Αν δεν το μοιραστείς κάτι δεν έχει γίνει"... μεγάλη παγίδα! Και δεν ισχύει βρε!!!! Κρατάμε και κάτι για τους εαυτούς μας. Δεν χρειάζεται να δημοσιοποιούμε τα πάντα! Και ίσως έτσι αποκτήσουν όλα λίγο από το χαμένο τους ενδιαφέρον ξανά. Ίσως!

Αυτά λοιπόν και... Χρόνια Πολλά!