Μάθε όλα όσα λατρεύει σε εσένα

06.07.2009
Μπορεί να φοράς τα πιο ψηλά τακούνια που υπάρχουν για να μην δείχνεις κοντή στο πλευρό του. Μπορεί να ξυπνάς νωρίτερα για να βάλεις ενυδατική και κονσίλερ για να ξυπνήσει και να σε βρει φρέσκια και σέξυ. Τα κάνεις όλα αυτά και άλλα τόσα με την ελπίδα να σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αλλά μήπως όλα αυτά είναι περιττά; Σου αποκαλύπτουμε όλα εκείνα τα πράγματα που λατρεύει επάνω σου και ούτε σου έχουν περάσει από το μυαλό. Έτσι, για να ξέρεις και για να εκτιμάς!

Μπορεί να φοράς τα πιο ψηλά τακούνια που υπάρχουν για να μην δείχνεις κοντή στο πλευρό του. Μπορεί να ξυπνάς νωρίτερα για να βάλεις ενυδατική και κονσίλερ για να ξυπνήσει και να σε βρει φρέσκια και σέξυ. Τα κάνεις όλα αυτά και άλλα τόσα με την ελπίδα να σε αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αλλά μήπως όλα αυτά είναι περιττά; Σου αποκαλύπτουμε όλα εκείνα τα πράγματα που λατρεύει επάνω σου και ούτε σου έχουν περάσει από το μυαλό. Έτσι, για να ξέρεις και για να εκτιμάς!

1. Τα απίστευτα μακαρόνια με κιμά που μαγειρεύεις στο πι και φι: εκείνοι που λένε πως ο έρωτας περνάει απ' το στομάχι δεν έχουν άδικο. Εκεί που μπορεί να μπερδεύεσαι είναι στο τι να μαγειρέψεις για να τον εντυπωσιάσεις. Σου αποκαλύπτουμε πως δεν χρειάζεται να επιστρατεύσεις ολόκληρο τον Τσελεμεντέ για να τον κατακτήσεις, ούτε και να μαγερέψεις φορώντας μόνο την ποδιά σου (αυτό του αρέσει αλλά σε δεύτερο επίπεδο). Μπορείς απλά να ετοιμάσεις εκείνο το πρόχειρο Σπαγγέτι με κιμά που μπορεί να μοιάζει παραδοσιακό, αλλά το εκτιμά περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Άσε που του θυμίζει το σπιτικό φαγητό της μαμάς του.

2. Το ιδρωμένο και κατάκοπο κορμάκι σου την ώρα που επιστρέφεις από το γυμναστήριο: ίσως θεωρείς πως η μόνη ημέρα που μπορείς να κερδίσεις την προσοχή του είναι το Σαββάτο, που εμφανίζεσαι μπροστά του ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα. Έλα όμως που εκείνος σε προτιμά με τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα και τα ρουχάκια ιδρωμένα το απόγευμα που επιστρέφεις από το γυμναστήριο.

3. Το φαρδύ μπλουζάκι του που φοράς κάθε φορά που κοιμάσαι σπίτι του: δεν χρειάζεται να δει να φοράς βαθύ ντεκολτέ και κοντό μίνι φόρεμα για να σε ερωτευτεί. Αρκεί να εμφανιστείς μπροστά του με το φαρδύ t-shrt του κάθε φορά που ξεμένεις σπίτι του. Είναι αυτή η αίσθηση ότι είσαι δικιά του που τον κάνει να τρελαίνεται από ευτυχία.

4. Οι φωτογραφίες του Λυκείου που έχεις εξαφανίσει από προσώπου γης: σίγουρα κάνεις επικλήσεις στο Θεό να μπορούσε να εξαφανίσει τις φωτογραφίες εκείνες που ποζάρεις με το άφρο μαλλί, χαμόγελο κλεισμένο πίσω από τα σιδεράκια και ρούχα που θα; ζήλευε και η Ελένη Λουκά πίσω από τα σχολικά θρανία. Κι όμως αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι ο αγαπημένος σου λατρεύει να βλέπει αυτές τις φωτογραφίες. Μάλιστα, σου διαφεύγει πως ακόμα και με αυτά τα χάλια, εκείνος σε βρίσκει γλυκιά και ασυναγώνιστη και γνωρίζει πολύ καλά πως εκείνη την εποχή (κι ας είχες αυτή την εμφάνιση), θα ήσουν εσύ που δεν θα του έδινες σημασία εφόσον γνωριζόσασταν, καθότι εκείνος ήταν μεγαλύτερο σπασικλάκι από εσένα.

5. Το γούστο σου στην επιλογή κινηματογραφικών ταινιών: το πίστεψες ε; Πλάκα κάνω εννοείται! Το χάσμα ανάμεσα στις ρομαντικές κομεντί που σου αρέσουν και στο Ράμπο 1, 2, 3, 4, 5 δεν θα τελειώσει ποτέ! Προχώρησε στο επόμενο!!!

6. Το πόσο σε λατρεύουν τα πιτσιρίκια: ίσως να μην υπάρχει τίποτα χειρότερο και πιο τρομακτικό για έναν άντρα από μια καινούργια σχέση με μια κοπέλα που κάνει σχέδια να ανέβει τα σκαλιά της εκλησσίας και δίνει ονόματα στα μελλοντικά παιδιά που σκοπεύει να αποκτήσει μαζί του. Όμως, όταν βλέπει πόσο καλή είσαι με τα πιτσιρίκια, δεν μπορεί παρά να παραδεχτεί μέσα του: ''Ίσως και να είναι αυτή η μία και μοναδική''.

7. Το υπέροχο μαλακτικό που χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου: μπορεί δημοσίως να γκρινιάζει για τα χίλια δύο άχρηστα υποτίθεται μπουκαλάκια που συνωστίζονται στο μπάνιο, αλλά πολύ του αρέσει να λούζεται με το μαλακτικό σου που μαλακώνει και ξανθαίνει τα μαλλιά!

8. Η υπομονή που δείχνεις με τους συγγενείς του: δεν στο λέει, αλλά σε αγαπάει για όλη εκείνη την υπομονή που κάνεις απέναντι στα πικρόχολα σχόλια του μπαμπά του για το πώς οδηγείς, στις απαιτήσεις της μαμάς του να δώσεις στο παιδί που θα κάνεις το όνομά της και όλες εκείνες τις απαιτήσεις που έχει η οικογένειά του και εσύ απλά υπομένεις!

9. Όταν αδειάζεις το πιάτο σου: σίγουρα δεν θέλει στο πλευρό του το θωρηκτό Ποτέμκιν, αλλά μια γυναίκα που ξέρει από καλό φαγητό και πώς να το απολαμβάνει, δείχνει πως έχει όρεξη για την ζωή γενικά και τη ζωή μαζί του ειδικά!

10. Όταν ξελασπώνεις χωρίς τη βοήθειά του: όπως τότε στο κάμπινγκ που άναψες φωτιά όσο εκείνος έστηνε τη σκηνή. Ή τότε που άλλαξες την λάμπα και ξεβούλωσες τον νεροχύτη χωρίς να ζητήσεις τη βοήθειά του. Δεν χρειάζεται να δείχνεις πως δεν τον έχεις καμία ανάγκη, αλλά αυτό το πείσμα σου τον ξεσηκώνει ακόμα και όταν δεν τα καταφέρνεις τελικά!

[email protected]