SEX

Οι πιο κουλές στιγμές στο σεξ μαζί του

17.10.2011
Το παλεύεις πολύ να τον εντυπωσιάσεις με τα τσαλίμια σου στο κρεβάτι. Όμως κάποιες φορές τα κολπάκια του άγριου θηλυκού αποτυγχάνουν κι έτσι προκύπτουν οι πιο κουλές φάσεις στο σεξ μαζί του. Μάθε πώς μπορείς να αποφύγεις κάθε άβολη στιγμή και δεν θα χάσεις.

Το παλεύεις πολύ να τον εντυπωσιάσεις με τα τσαλίμια σου στο κρεβάτι. Όμως κάποιες φορές τα κολπάκια του άγριου θηλυκού αποτυγχάνουν κι έτσι προκύπτουν οι πιο κουλές φάσεις στο σεξ μαζί του. Μάθε πώς μπορείς να αποφύγεις κάθε άβολη στιγμή και δεν θα χάσεις.

1. Δεν το ήθελες αλλά τον δάγκωσες σε όλα τα λάθος σημεία:

Κάπου πάνω στο πάθος και μέσα στο στρες των πρώτων συν ευρέσεων, θυμήθηκες ότι για να τον εξιτάρεις θα πρέπει να του ρίξεις και μια δαγκωνιά. Μόνο που στο άρθρο που είχες διαβάσει ή στην κουβέντα που είχες κάνει με τις κολλητές, δεν σου μίλησε κανείς για το που θα δείξεις τα δόντια σου ακριβώς και με πόση ένταση.

Οι δαγκωνιές στα λάθος σημεία (βλέπε αυτιά, ρώγες, όρχεις) ειδικά με μεγάλη ένταση, όχι μόνο δεν προσφέρουν ηδονή αλλά τη διώχνουν όσο πιο μακριά γίνεται. Αν πρέπει να δοκιμάσεις τα δοντάκια σου, φρόντισε να κάνεις εξάσκηση στα χεράκια σου για αρχή. Αντί να τον δαγκώσεις για να ανάψεις τα αίματα, προτίμησε να του κάνεις ένα διεγερτικό μασάζ από την κορυφή μέχρι τη βουβωνική χώρα που και θα τον χαλαρώσει και θα τον αναστατώσει ευχάριστα.

2. Εσύ είπες να πάρεις τα ηνία αλλά η στάση ''γυναίκα από πάνω'' δεν σου βγήκε όπως ήθελες:

Στις ταινίες η εν λόγω στάση της γυναίκας από πάνω, μοιάζει ειδυλλιακή. Έλα όμως που εσύ ούτε το ρυθμό σου βρήκες, μια ντροπή την είχες, τα φώτα τα προτιμούσες κλειστά, δεν ήξερες πώς να κουνηθείς, αν όντως βγάζει κάπου ο τρόπος που κινείσαι και γενικά από απόλαυση, μάπα το καρπούζι.

Κάθε αρχή και δύσκολη. Προφανώς και δεν μπορείς να κινείσαι πάνω κάτω σαν την τρελή λες και παίζεις σε κάποια ερωτική ταινία. Εννοείται πως στα πρώτα δειλά σου βήματα από πάνω του, χρειάζεσαι και την στήριξή του και τη βοήθειά του. Ζήτα να στηρίξει τους γλουτούς σου με τα χέρια του για καλύτερη στήριξη. Εσύ μπορείς να γείρεις προς τα εμπρός για μεγαλύτερη τριβή. Με την πράξη, σίγουρα θα βρείτε και το ρυθμό σας και η απόλαυση από την εν λόγω στάση δεν θα αργήσει να έρθει.

3. Τα αχ και βαχ σε χαντάκωσαν:

Δεν χρειάζεται να φωνάζεις και να ζητοκραυγάζεις για να του δείξεις πόσο σου αρέσει ό,τι σου κάνει. Άσε που κι εκείνος δεν είναι χαζός. Ξέρει πολύ καλά πως οι κραυγές ηδονής που βγάζεις από το πρώτο δευτερόλεπτο μόνο προσποιητές μπορούν να είναι.

Δεν είπαμε να παριστάνεις τη Μαρία της σιωπής αλλά οφείλεις να αφήνεσαι και να εκφράζεσαι όταν πραγματικά το νιώθεις. Αν αρχικά δεν σου βγαίνεις να σφαδάζεις από ηδονή, μην το κάνεις. Αν σε εκείνον αρέσει το βρώμικο παιχνίδι, ζήτα να σε βάλει στο κλίμα!


4. Η κουβέντα πήγε αλλού, εκεί που δεν έπρεπε:

Την ώρα εκείνη, του παθιάρικου σεξ, πίστεψε μας δεν είναι η στιγμή που ο καλός σου έχει τα αυτιά ανοιχτά για να σου απαντήσει σε σοβαρά ερωτήματα που δεν αφορούν την πράξη κάθε αυτή. Αν για παράδειγμα αν δεν είστε επισήμως μαζί, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να τον ρωτήσεις πάνω στο σεξάκι αν αυτό που κάνετε σημαίνει πως είστε και πάλι ζευγάρι. Το μόνο σίγουρο είναι πως το αίμα του βρίσκεται τη στιγμή αυτή συγκεντρωμένο χαμηλά και ό,τι κι αν υποσχεθεί μπορεί να μην ισχύει λίγα λεπτά αργότερα.

5. Το στοματικό πήρε απρόσμενη τροπή:

Ήθελες να αποδείξεις πως είσαι το επόμενο βαθύ λαρύγγι. Έλα όμως που δεν τα υπολόγισες σωστά τα πράγματα και δέθηκε κόμπος η γλώσσα και παραλίγο να πνιγείς με το πέος του μέσα στο στόμα σου.

Είναι κατανοητό πως η δουλειά που κάνεις εκεί χαμηλά είναι δύσκολη και περιέχει κινδύνους. Αυτό που πρέπει πρωτίστως να προσέξεις είναι: να καλύψεις τα δόντια σου για να μην τον τραυματίσεις, να έχεις αρκετό σάλιο για να το απολαμβάνει κι εκείνος καλύτερα και να αφήσεις την τεχνική του πιο βαθιά, σε δεύτερη φάση. Έτσι κι αλλιώς οι νευρικές απολήξεις βρίσκονται στο κεφαλάκι του πέους!

Κάνε LIKE στο WOMENONLY.GR