SEX

Master Sex: οι πιο καυτές ορέξεις του (Νο1)

21.10.2011
Παρόλο που κάθε αγόρι έχει τις δικές του ανάγκες (σεξουαλικές και μη), υπάρχουν κάποιες ερωτικές λιγούρες που έχει στο κρεβάτι, τις οποίες πολύ θα ήθελε να του τις ικανοποιήσεις αλλά δεν ξέρει πώς να στις ζητήσει.

Παρόλο που κάθε αγόρι έχει τις δικές του ανάγκες (σεξουαλικές και μη), υπάρχουν κάποιες ερωτικές λιγούρες που έχει στο κρεβάτι, τις οποίες πολύ θα ήθελε να του τις ικανοποιήσεις αλλά δεν ξέρει πώς να στις ζητήσει.

Δεν μιλάμε για κάτι δύσκολο. Πράγματα απλά θέλει ο καλός σου αλλά άπαξ και τα δοκιμάσεις, θα πάρεις ντοκτορά στο σεξ!

1. Το αγόρι σου θέλει να παρακολουθεί: για κάθε άντρα, το τι βλέπει είναι εξ' ίσου καλό με το τι κάνει, γιαυτό άλλωστε παρακολουθεί στη ζωή του τόσες πολλές σεξοταινίες. Οπότε, το οφθαλμό λουτρο είναι απαραίτητο για την ηδονή και απόλαυσή του. Εννοείται πως το να βλέπει τι πιάνει είναι σαφές. Ανοιχτά φώτα λοιπόν! Έπειτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και είδωλα (όπως ο καθρέφτης που υπάρχει σε κάποιο δωμάτιο) στον οποίο μπορείς να στηθείς μπροστά και να τον αφήσεις να βλέπει τι σου κάνει. Εναλλακτικά, εμφανίσου μπροστά του με ολίγα σέξι ρούχα και εσώρουχα και πρόσφερε του ένα θειικό στριπτίζ. Οι ψηλές κάλτσες και οι ζαρτιέρες κρίνονται απαραίτητες.

Ντρέπεσαι: ακόμα και στην στάση γυναίκα από πάνω μπορείς να του προσφέρεις ένα θέαμα που θα λατρέψει. Γείρε προς τα πίσω και αγγίξου!

2. Το αγόρι σου θέλει να σε βάλει κάτω χωρίς πολλά λόγια: κάποιες φορές, το σεξ που προκύπτει αβίαστα, χωρίς προετοιμασίες, αυτό το άγριο, το ζωώδες σεξ, είναι εκείνο που του λείπει πιο πολύ και του θυμίζει τις πρώτες φορές που ήσασταν μαζί και κάνατε μόνο σεξ!

Κάντου μια ωραία έκπληξη και βάλτον εσύ κάτω χωρίς πολλά λόγια. Το σεξ στα όρθια θα του ανάψει τα αίματα και θα του θυμίσει κάτι από τα παλιά. Ταυτόχρονα, μπορείς (εφόσον διαθέτεις τζάκι στο σπίτι ή αν φύγετε κάποιο τριήμερο) να στρώσεις κατάχαμα μια κουβερτούλα και να κάνετε παιχνίδι στο πάτωμα.

Ντρέπεσαι; αν το πάτωμα δεν είναι του γούστου σου, άλλαξε μέρος σεξουαλικής δραστηριότητας. Βγείτε από το βαρετό κρεβάτι και δοκιμάστε το τραπέζι της κουζίνας, τον νιπτήρα του μπάνιου, ακόμα και το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

3. Το αγόρι σου, θέλει να ξέρει ότι μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς:

Ένας άντρας μπορεί να ανάψει στο πι και φι. Μι γυναίκα πάλι θέλει το χρόνο της και την εξάσκηση της. Κάποιες γυναίκες ακόμα πιστεύουν πως είναι δουλειά αντρική το να διεγερθούν. Κάποιες άλλες, περιποιούνται και μόνες τους τον εαυτό τους αλλά ντρέπονται να εξομολογηθούν την ηδονή που παίρνουν από τους μοναχικούς τους οργασμούς.

Εσύ μπορείς να ξεπεράσεις την ντροπή σου και να του δείξεις τι κάνεις όταν είσαι μόνη. Και θα το εκτιμήσει και θα φουντώσει περισσότερο και το μετά.... θα σε αποζημιώσει διπλά!

Ντρέπεσαι; Βάλε ένα καθρεφτάκι απέναντί σου και κάνε προπόνηση μόνη, προτού κάνεις την επίδειξή σου σε εκείνον.

4. Το αγόρι σου πραγματικά, κάποιες φορές δεν θέλει να κουνήσει ούτε το μικρό του δαχτυλάκι:

Δεν είναι πως έπεσες σε άντρα Ανατολίτη αλλά το να λαμβάνεις πρωτοβουλία και να του δείχνεις την άγρια πλευρά σου είναι κάτι που τον εξιτάρει.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο κρεβάτι, αφαίρεσε εσύ τα ρούχα του, κλείστου τα μάτια με ένα μαντήλι και κάντου το πιο αισθησιακό μασάζ. Ενώ έχει κλειστά μάτια, χάρισέ του το πιο απολαυστικό στοματικό.

Ντρέπεσαι; ξεπέρασέ το. Μαθαίνοντας να τον υπηρετείς (που και που) στο κρεβάτι, μπορείς έπειτα να ζητήσεις κι εσύ τις ίδιες υπηρεσίες!!!!

Μείνε συντονισμένη για τις επόμενες σεξουαλικές του λιγούρες!!!! Θα σου ανοίξει η όρεξη...

Κάνε LIKE στο WOMENONLY.GR