SEX

Το ζώδιό του μαρτυρά τι στάση προτιμά στο σεξ (Νο1)

25.06.2013
Αν νομίζεις πως από το ζώδιο του μπορείς να καταλάβεις μόνο τι χαρακτήρας είναι κι αν θέλει σχέση ή όχι, κάνεις λάθος. Βάσει ζωδίου, μπορείς να εντοπίσεις την αγαπημένη του στάση στο σεξ και να τον ξετρελάνεις!

Κριάρι με τα όλα του:

Ο Κριός προτιμά το γρήγορο, παθιάρικο και άγριο σεξ. Για το λόγο αυτό, αξίζει να ενδώσεις σε μια στάση που του προσφέρει άπλετη θέα και είναι γρήγορη και άγρια. Δοκίμασε το σεξ στα τέσσερα που του δίνει τον έλεγχο στο βαθμό και το ρυθμό διείσδυσης. Για μεγαλύτερη ηδονή κι ενώ είσαι σκυμμένη, σήκωσε το σώμα σου για να έρθετε πιο κοντά και να εγείρεις και την αφή και την οσμή περισσότερο.

Μόνη στην Άγρια Στύση; Πως θα τα βγάλεις πέρα!

Ταύρος στο υαλοπωλείο

Ο άντρας Ταύρος είναι αισθησιακός και αγαπά το αργό παραδοσιακό σεξ. Βάση της αγάπης του για το φαγητό και τις απολαύσεις γενικά, δοκίμασε την απλή ιεραποστολική στάση με συαντιγί ή σιρόπι γαρνιρισμένο στα στήθη σου.


Δίδυμοι

Είναι οι άρχοντες του γρήγορου σεξ. Δοκίμασε μια στάση που να ευνοεί το καυτό γρήγορο σεξ όπως το σεξ στα όρθια με τον έναν να κοιτάζει τον άλλο κι εσύ να στηρίζεις το σώμα σου πάνω στον τοίχο, το πλυντήριο ή το ασανσέρ!

Γρήγορο σεξ μέσα στη ζέστη; Κάν΄το σωστά

Καρκινάκι:

Διπλή προσωπικότητα και στο κρεβάτι ο Καρκίνος οπότε ανάλογα με τη διάθεσή του, μια θέλει σεξ άγριο και μια πιο αισθησιακό. Εσύ μπορείς να δοκιμάσεις μια στάση όπως η γυναίκα από πάνω που είναι αισθησιακή (ειδικά όταν γέρνεις προς το μέρος του για να έχει επαφή και με το στήθος σου) ενώ αν δεις πως θέλει πιο άγρια πράγματα, ενώ είσαι από πάνω, γυρίζεις πλάτη και γίνεσαι ξέφρενη καβαλάρισσα.

Ένας αλλά λέων:

Παρότι είναι λεοντάρι, αγαπά το ρομαντισμό στο κρεβάτι και θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις άνετα. Δίνει μεγάλη σημασία στα παρελκόμενα του σεξ (θα εκτιμήσει και τα σατέν σου σεντόνια και τα αναμμένα κεράκια) ενώ ιδανική στάση είναι τα κουταλάκια που του δίνει τη δυνατότητα να έχει πλήρη επαφή με σένα.

Αγαπημένη στάση του τα κουταλάκια; Μάθε τι σημαίνει!


Παρθενάκι!

Καθαρά πράγματα και στο σεξ προτιμούν οι Παρθένοι! Διευκόλυνε τον ξαπλώνοντας, ανοίγοντας τα πόδια σε σχήμα V για να τον εξιτάρεις με το πόσο ευλύγιστη είσαι και άφησέ τον να κάνει παιχνίδι. Έχε υγρά μωρομάντηλα στην άκρη του κρεβατιού για το τέλος του παιχνιδιού.

Για τις στάσεις που προτιμούν τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ εδώ!