SEX

Το ζώδιό του μαρτυρά τι στάση προτιμά στο σεξ (Νο2)

27.06.2013
Αν νομίζεις πως από το ζώδιο του μπορείς να καταλάβεις μόνο τι χαρακτήρας είναι κι αν θέλει σχέση ή όχι, κάνεις λάθος. Βάσει ζωδίου, μπορείς να εντοπίσεις την αγαπημένη του στάση στο σεξ και να τον ξετρελάνεις!

Για τα πρώτα έξι ζώδια, κάνε κλικ στη φωτογραφία:

Ζυγός

Δεκτικός σε ποικιλία στάσεων και καταστάσεων αποδεικνύεται στο κρεβάτι ο άντρας Ζυγός. Μην διστάσεις να του ζητήσεις να σε πάρει σε όποια στάση λαχταράς (ότι παίρνεις πρωτοβουλία θα το εκτιμήσει, πίστεψέ μας). Για ανεβασμένες καταστάσεις, δοκίμασε το σεξ στο αυτοκίνητο.

Σεξ στο αυτοκίνητο: να πως θα το κάνεις

Σκορπιός

Εδώ ξέρεις καλά πως μιλάμε για το πιο σεξουαλικό ζώδιο της δωδεκάδας. Οπότε, αρχικά δεν πρέπει να δείξεις ντροπές αφου και ντροπαλή να το παίξεις, ο Σκορπιός θα σε ξεκλειδώσει. Κι επειδή είναι ο άντρας που λύνει όλες τις διαφορές του στο κρεβάτι και θέλει να έχει τον έλεγχο, τσάκισέ τον με ένα σούπερ τέλειο στοματικό στο οποίο μόνο να κάθεται και να απολαμβάνει θα έχει το δικαίωμα.

Οδηγός για ντροπαλά κορίτσια: το σούπερ στοματικό

Τοξότης

Το καλύτερο του, είναι το μη προσχεδιασμένο σεξ. Κάντου παιχνιδάκια όσο είστε κάπου έξω, στείλε καυτά sms, δώστου ανά χείρας το στριγκάκι σου και φυσικά όταν μπείτε στο ψητό, τρέλανέ τον με ανοιχτές κουρτίνες αφού στο άγχος μην σας δει κάποιος, αποδίδει ακόμα καλύτερα.

Κι επειδή το κρεβάτι τον κάνει να πλήττει, μετάφερε το σεξουαλικό παιχνίδι στο ντους για παράδειγμα.

Σεξ στο ντους: να πως θα το κάνεις εύκολα κι ωραία


Αιγόκερως

Ο άγριος κύριος Αιγόκερως. Θέλει να έχει τον έλεγχο στο σεξ, του αρέσουν τα προστυχόλογα, οι ξυλιές, το σεξ στα τέσσερα και σε ανεπτυγμένες περιπτώσεις και τα παιχνίδια των 50 αποχρώσεων του γκρι.

Άφησε τον Αιγόκερω να πάρει μεν πρωτοβουλία αλλά περιποιήσου τον όσο μπορείς με σέξι στοματικό και ερωτικό μασάζ.

Το καλύτερο ερωτικό μασάζ: να πως θα το κάνεις

Υδροχόος

Βοηθήματα και λίπανση: ο Υδροχός λατρεύει οτιδήποτε θα τον βοηθήσει να κορυφώσει πιο εύκολα και πιο δυνατά. Αν θέλεις να τον ξεσηκώσεις, πάρε πρωτοβουλία, γίνε γυναίκα καβαλάρισσα από πάνω του και μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά, τα οποία εκείνος λατρεύει.

Πρώτο πιάτο: τα καλύτερα προκαταρκτικά


Ψαράκι

Τα ψαράκια είναι σπουδαία στην αναγνώριση της γλώσσας του σώματος, οπότε έτσι κι αλλιώς τυο σεξ το έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Πάντως, για να τον εξιτάρεις παραπάνω, δοκίμασε το παιχνίδι ρόλων.


Σεξουαλικές φαντασιώσεις: τι δείχνουν για σένα

Για τις στάσεις που προτιμούν τα υπόλοιπα ζώδια κάνε κλικ εδώ!