SEX

Ποιο μέγεθος πέους παντρεύονται οι γυναίκες

17.06.2014
Τελικά το μέγεθος μετράει; Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει πως το μικρό ή μεγάλο μέγεθος επηρεάζει τον τύπο σχέσης που θέλει μια γυναίκα να έχει με έναν επίδοξο παρτενέρ.

Στην έρευνα τούτη, 41 γυναίκες είδαν και έπιασαν πέη φτιαγμένα σε εκτυπωτή 3D. Tα πέη ήταν μπλε και σε μέγεθος ξεκινούσαν από 6,4 σε πλάτος με 10,2 εκατοστά μήκος και έφταναν τα 17,8 σε πλάτος ενώ 21,6 ως προς το μήκος.

Έπειτα, κάλεσαν τις συμμετέχουσες να επιλέξουν ανάμεσα στα 33 μοντέλα πέους, ποια θα προτιμούσαν για μακροχρόνια σχέση ή γάμο και ποια για μια βραδιά.

Όσον αφορά το πάχος, οι γυναίκες επέλεξαν τα μεγαλύτερα μεγέθη για τα one-night stands σε σχέση με τις μακροχρόνιες σχέσεις.

ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ

Όσον αφορά το μάκρος πέους, η διαφορά στην επιλογή δεν ήταν μεγάλη ανάμεσα στις σχέσεις μιας βραδιάς ή σχέσεις μακροχρόνιες.

Όπως φαίνεται το πάχος πέους είναι αυτό που ενδιαφέρει πλέον περισσότερο τις γυναίκες αφού κάνει πιο εύκολο τον οργασμό σε σχέση με ένα απλά μακρύ πέος το οποίο από μόνο του μπορεί να προκαλέσει πόνο σύμφωνα και με έρευνα του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες.

Σε προηγούμενες έρευνες υπήρχαν ανάμεικτα αποτελέσματα σε σχέση με τη σπουδαιότητα του μάκρους πέους. Το 2012 , σε έρευνα με 300 γυναίκες, έγινε σαφές πως σε ποσοστό 60% το μεγαλύτερο- μακρύτερο πέος δεν έκανε αίσθηση στις γυναίκες, παρότι εκείνες που είχαν τους περισσότερους κολπικούς οργασμούς, προτιμούσαν τα μακρύτερα πέη.

Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε πέρσι, αποκαλύφθηκε πως το αν προτιμά μια γυναίκα το μακρύτερο πέος, έχει να κάνει με τις αναλογίες του συντρόφου της δηλαδή μεγαλόσωμος άντρας, μακρύ πέος.

ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΕΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Στην εν λόγω φετινή έρευνα με τα 3D πέη, όπου οι γυναίκες μπορούσαν να τα αγγίξουν χωρίς φόβο και πάθος, για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα, τα αποτελέσματα είναι πιο σαφή. Μάλιστα, μετά την φυσική αυτή εξέταση, οι γυναίκες κλήθηκαν να βρουν το ίδιο πέος μέσα από ένα δοχείο με 33 τέτοια πέη σε διαφορετικά μεγέθη.

Οι γυναίκες, έτειναν να υπερεκτιμούν το μέγεθος πέους που προηγουμένως είχαν αγγίξει.


ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι λοιπόν διπλό. Κάθε γυναίκα έχει στο μυαλό της, το μεγάλο ή μεσαίο μέγεθος πέους σαν κάτι διαφορετικό. Οι άντρες μπορούν πλέον να ποντάρουν στο πόσο θα υπερεκτιμήσουν οι σύντροφοί τους τα προσόντα τους κατόπιν εορτής.

Η έρευνα έγινε στο εργαστήριο σεξουαλικής ψυχοφυσιολογίας και συναισθηματική νευροεπιστήμης του πανεπιστημίου UCLA.