SEX

15 πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις για το σεξ

23.06.2014
Τη σήμερον ημέρα, μιλάμε για το σεξ, κάνουμε σεξ, βλέπουμε το σεξ παντού. Κι όμως, πέρα από τον οργασμό, το πάθος και την ηδονή, υπάρχουν και βασικά πράγματα που κανείς δεν στα είπε περί σεξ και που θα έπρεπε να τα γνωρίζεις, προτού τα βρεις μπροστά σου.

1. Το να αλλάζετε στάση κάθε 30 δεύτερα, δεν είναι απαραίτητο αλλά αντίθετα, σε κάνει να χάνεις το δρόμο προς τον οργασμό.

2. Μάθε να καθαρίζεις το χάος: ναι, το σπέρμα του κολλάει, όχι δεν καθαρίζει με νερό. Φρόντισε να σκουπίζεσαι με στεγνό πανί, να βάζεις κρεμοσάπουνο, να κάνεις μασάζ στην περιοχή που θέλει καθάρισμα κι έπειτα να πλένεις με νερό. Σεντόνια και ρούχα, απευθείας στο πλυντήριο.

3. Ο άντρας παρτενέρ σου (μιλάμε στα κορίτσια ως παραδοσιακό womenonly) θα βρεθεί σε μέρες που η λίμπιντό του θα είναι πιο πεσμένη από τη δικιά σου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε γουστάρει πια.

4. Το σεξ στην παραλία δεν είναι αυτό που βλέπεις στις ταινίες. Ζωιφιάκια, χαλικάκια, περαστικοί, τα βράχια, μπορούν να σας τραυματίσουν, κορμί και πάθος.

5. Το σεξ μέσα στη θάλασσα, δεν θα σου πει και πολλά. Και το πιο προικισμένο αγόρι να σου λάχει, πρέπει να βρεις ισορροπία, να βρεις τρόπο να λιπάνεις την ξηρή περιοχή και να ζήσεις και με λίγα βακτήρια που θα μπουν στον κόλπο σου. Είπαμε, μπλε σημαία είχε η περιοχή για κολύμπι, όχι για σεξ.

6. Ναι, έχει σημασία να γουστάρεις πολύ το άτομο που έχεις στο κρεβάτι σου. Και ναι, με το άτομο που γουστάρεις, κάθε φορά μπορεί να γίνει καλύτερη.

7. Ναι, γυναίκα είσαι αλλά μπορείς να διασκεδάζεις όσο θέλεις το σεξ, με όποιον θέλεις, αρκεί να μην κρατά σουβενίρ από τις καυτές σας στιγμές, σε στικάκι κι από κει στο youporn. Γιατί μετά και να θες, δεν θα διασκεδάζεις, εκτός κι αν είσαι κορίτσι του Σειρηνάκη.

8. Το ότι κάποιος θέλει να κάνει σεξ μαζί σου δεν σου δίνει μεγαλύτερη αξία, ούτε φυσικά στην κλέβει αν κάποιος δεν θέλει να βρεθεί στο κρεβάτι μαζί σου. Σταμάτα να κρίνεις το τι αξίζεις με το πόσοι σε θέλουν ή όχι σεξουαλικά. Άσε που πρώτα πρέπει να μάθεις να το κάνεις με τον εαυτό σου. Δες εδώ πως!

9. Το να πεις όχι στο σεξ με κάποιον δεν είναι κακό. Το να πεις όχι στο σεξ με κάποιον χωρίς προφυλακτικό είναι απαραίτητο.


10. Σταμάτα να σκας για το αν έμεινες έγκυος μετά το σεξ. Το θέμα είναι να πάρεις προφυλάξεις πρώτα για την υγεία σου, για να μην κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, HPV ή και HIV.

11. Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στο σεξ, η εξάσκηση θα σε κάνει sex θέα! Εγγυημένα.

12. Δεν είσαι η μόνη γυναίκα που δεν μπορεί να κορυφώσει μόνο από τη διείσδυση. Υπολογίζεται πως ένα ποσοστό της τάξης του 50- 75% των γυναικών χρειάζεται και την κλειτοριδική διέγερση.

13. Ναι, ό,τι κι αν κάνεις όσο κι αν προσπαθήσεις, θα υπάρξουν στιγμές που το σεξ θα έχει περίεργα και ευτράπελα και θα νιώσεις πιο κόκκινη από ντροπή, όσο ποτέ. Με το σωστό παρτενέρ, η δράση θα συνεχιστεί χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

14. Το καλύτερο σεξ δεν θα το βιώσεις σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία αλλά τη στιγμή που θα νιώσεις σίγουρη για το σώμα, τον εαυτό και τις ικανότητές σου.

15. Το καλύτερο σεξ είναι εκείνο στο οποίο και δίνεις και παίρνεις και δεν κρατάς και λογαριασμό!