SEX

Λάθη που αποφεύγει κάθε γυναίκα-σεξουάλα (Νο1)

01.07.2014
Απορείς γιατί δεν έχεις τόσο μεγάλο σουξέ στον έρωτα; Μήπως κάνεις τα λάθη της πρωτάρας και στην εξηκοστή φορά; Μήπως πρέπει να μιμηθείς τις τακτικές της γυναίκας σεξουάλας;

Απορείς γιατί δεν έχεις τόσο μεγάλο σουξέ στον έρωτα; Μήπως κάνεις τα λάθη της πρωτάρας και στην εξηκοστή φορά; Μήπως πρέπει να μιμηθείς τις τακτικές της γυναίκας σεξουάλας;

Λάθος Πρώτο: πιστεύεις πως εκείνος έχει πάντα διάθεση για σεξ

Η ατελείωτη σεξουαλική διάθεση αφορά σε αγόρια στην εφηβεία. Μην νομίζεις πως ο καλός σου προφταίνει να σκεφτεί με άπλα, ανάμεσα σε δουλειές, deadline, λογαριασμού το σεξ κάθε στιγμή της μέρας. Αυτό από μόνο του σημαίνει πως δεν θα σε κουτουπώνει κάθε βράδυ, όπως ίσως θα ήθελες. Αλλά αν δεν ζητήσεις, δεν θα πάρεις. Βάλτον εσύ στο κλίμα του σεξ και δεν θα μείνεις παραπονεμένη.

Λάθος δεύτερο: πορώνεσαι με τις ατέλειες του σώματός του


Ο αριθμός της ζυγαριάς στοιχειώνει την ερωτική σου ζωή; Ξεκόλλα και κάνε σεξ με τα κιλά που έχεις. Δεν σε πάμε για σφάξιμο αλλά θέλουμε να σε βάλουμε στο δρόμο της ηδονής. Αν δεν νιώθεις καλά με τα κιλά σου γενικά, ασκήσου, κάνε δίαιτα αλλά μην βάζεις φραγμό στις στάσεις και τις καταστάσεις στο σεξ.

Λάθος τρίτο: δεν τον καθοδηγείς


Το να ικανοποιηθεί μαι γυναίκα, αποτελεί από μόνο του άθλο. Το να καταφέρει ένας άντρας να σε ικανοποιήσει οδεύοντας στα τυφλά, είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Με άλλα λόγια, αν δεν μιλήσεις, αν δεν ζητήσεις όσα κάνουν καλό σε σένα και τον οργασμό σου, δεν θα τα πάρεις κιόλας. Δώσε οδηγίες για το πόσο αργά ή γρήγορα πρέπει να κάνει τα κόλπα του, αν είναι κοντά στα δικά σου θέλω, στις δικές σου ερωτογενείς ζώνες και γενικά, μην περιμένεις να μαντέψει που και πότε θα ολοκληρώσεις.

Λάθος τέταρτο: δεν δέχεσαι με τίποτα τα κόλπα που σου προτείνει


Πιστεύεις πως έχετε ρουτινιάσει στο κρεβάτι; Αυτό μπορεί να συμβεί σε σένα αλλά όχι σε μια γυναίκα- σεξουάλα. Γιατί η γυναίκα που αγαπά το σεξ, δεν θα τρομάξει αμέσως στην ιδέα μιας διαφορετικής στάσης, ενός βοηθήματος, ενός νέου μέρους για σεξουαλική δράση.

Οπότε, μην τον κριτικάρεις αν σου προτείνει κάτι καινούργιο, πες πως θα το σκεφτείς και κάνε τις δικές σου τροποποιήσεις. Το θέμα δεν είναι να κάνετε τρίο με το ζόρι αλλά να βρείτε τρόπο και οι δύο να φτιάξετε το σεξουαλικό σας θέμα.

Stay tuned για το επόμενο μέρος