SEX

Λάθη που αποφεύγει κάθε γυναίκα-σεξουάλα (Νο2)

07.07.2014
Απορείς γιατί δεν έχεις τόσο μεγάλο σουξέ στον έρωτα; Μήπως κάνεις τα λάθη της πρωτάρας και στην εξηκοστή φορά; Μήπως πρέπει να μιμηθείς τις τακτικές της γυναίκας σεξουάλας;

Για τα πρώτα 4 λάθη, κάνε κλικ ΕΔΩ

Λάθος πέμπτο: κάνεις εσύ κουλά πράγματα για να τον εκπλήξεις

Διαβάζεις το ένα, διαβάζεις το άλλο τιπ και πας σπίτι ορκισμένη να του ανεβάσεις τη λίμπιντο. Τα κόλπα που δεν έχεις ποτέ χρησιμοποιήσει μπορεί να είναι επικίνδυνα και δύσκολα κι εκείνος να τρομάξει.

Αν για παράδειγμα η συμβουλή του Α. Περιοδικού είναι να τραβήξεις με δύναμη τα μπαλάκια του, μην είσαι σίγουρη πως ο καλός σου θα το εκτιμήσει. Προτίμησε τεχνικές που θα σε κάνουν να νιώθεις εσύ η ίδια αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι, όπως ένα καινούργιο σετ εσώρουχα ή ένα φρέσκο sex toy.

Λάθος έκτο: θα πεις το λάθος όνομα

Η γυναίκα σεξουάλα δεν κάνει ποτέ τέτοια λάθη. Κι αυτό γιατί δεν πέφτει ποτέ στο κρεβάτι με έναν άντρα έχοντας έντονα στο μυαλό της έναν άλλο. Αν δεν νιώθεις σίγουρη για το σεξ που πας να κάνεις, μην το κάνεις. Όταν είσαι σίγουρη, ούτε λάθη σε ονόματα θα κάνεις και θα το ευχαριστηθείς χωρίς τύψεις και ενοχές.



Λάθος έβδομο: να κρύψεις κάποιο ΣΜΝ που σε ταλαιπωρεί

Καθαρός ουρανός δεν φοβάται και στο σεξ είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής σε όλα τα επίπεδα για να το ευχαριστηθείς.

Αν υποφέρεις από κάποιο ΣΜΝ και τρέμεις μήπως σπάσει το προφυλακτικό και τον κολλήσεις κάτι, οργασμός δεν θα έρθει.

Η γυναίκα σεξουάλα μιλά για τα προβλήματα που την απασχολούν και ζητούν από τους παρτενέρ τους εγγυήσεις για την δική τους σωματική υγεία.


Έχε υπόψη πως μερικά ΣΜΝ, όπως ο έρπης μπορούν να μεταδοθούν παρά τη χρήση προφυλακτικού.


Λάθος όγδοο: η σημαία έπεσε κι εσύ έκανες πανικό

Αν δεν μιλάμε για πρόβλημα χρόνιο, το να πέσει η σημαία του μια φορά, δεν είναι θέμα που πρέπει να γίνει Μεσανατολικό.

Η γυναίκα σεξουάλα ξέρει να αντιμετωπίζει και τις πιο περίεργες στιγμές στο σεξ με χιούμορ. Έσπασε το προφυλακτικό; Λούφαξε το πουλάκι; Περίεργοι ήχοι ακούστηκαν την ώρα του σεξ; Κάνε πεξάσκηση και αντιμετώπισε κάθε περίεργο στο σεξ με χιούμορ και χωρίς πανικό.