Θεϊκό κορμί με τη γιόγκα της Άνιστον

31.05.2013
Από το 2009, έχουμε αποκαλύψει πως διατηρείται η Τζένιφερ Άνιστον σε άψογη φόρμα. Τώρα, που θαυμάσαμε το κορμί της Τζεν στο τρέιλερ της νέας της ταινίας (όπου ξεγυμνώνεται και υποδύεται τη στρίπερ), η μανία της Yogalosophy επιστρέφει στο Χόλιγουντ και όχι μόνο.

Η Άνιστον είναι εδώ και χρόνια φαν της Yogalosophy, ενός υβριδίου γιόγκα και ειδικών ασκήσεων γυμναστικής, που έχει ως βάση τη φιλοσοφία του ότι "Για να έχεις το σώμα που επιθυμείς, πρέπει να αγαπήσεις το σώμα που έχεις ήδη".

Δασκάλα της ηθοποιού είναι η Μάντι Ίνγμπερ (Mandy Ingber), στην οποία, όπως υποστηρίζει η ίδια η Τζένιφερ, χρωστά πολλά περισσότερα από τη φόρμα της.

Κάνε κλικ στην φωτογραφία και μάθε τα πάντα γύρω από την φιλοσοφία της Yogalosophy:

Εν το μεταξύ, βλέποντας την απήχηση που έχει το πρόγραμμά της χάρη στη Τζεν Άνιστον, η Ινγκμπερ αποκάλυψε τις συμβουλές που δίνει και στην ηθοποιό για τέλειο σώμα (κάνε κλικ στη φωτογραφία για να δεις τις συμβουλές της για γρήγορο αδυνάτισμα):

Τέλος, η προπονήτρια της Άνιστον δημιούργησε και ασκήσεις με τις οποίες γυμνάζει το κορμί της Τζένιφερ. Πέσε στο στρώμα σου και ασκήσου μαζί της. Κάνε κλικ στο βίντεο

Κα.Π