Πως αδυνατίζει η Μπρίτνεϊ: δια χειρός Τόνι Μαρτίνεζ

11.06.2013
Είναι πιο σέξι και fit από ποτέ. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν είναι μόνο ερωτευμένη αλλά έχει στο πλευρό της και τον Τόνι Μαρτίνεζ ( Tony Martinez).

Ο Τόνι, γνωστός από τις συνεργασίες του με την Τζάνετ Τζάκσον, την Πινκ και τους Jonas Brothers, ανέλαβε την Σπίαρς με την οποία γυμνάζεται τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

Η άποψη του Μαρτίνεζ είναι πως η γυμναστική αποτελεί διασκέδαση και λίγο πριν τις εμφανίσεις της Σπίαρς στο Λας Βέγκας, η διασκέδαση φαίνεται πως ωφελεί τα μάλα το σώμα της ποπ ντίβας.

Σύμφωνα με το E! Magazine, ο Μαρτίνεζ προσπαθεί να εισάγει κινήσεις από αθλήματα όπως το μπάσκετ και το μπέιζμπολ μέσα στις προπονήσεις του. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες τους όπως και η Μπρίτνεϊ δεν βαριούνται, διασκεδάζουν και καταλήγουν να κάνουν κοιλιακούς από τα πολλά γέλια.

Ο Τόνι, όχι μόνο προπονεί την Σπίαρς αλλά της ετοιμάζει και γευματάκια μέσα στην ημέρα. Όπως αποκάλυψε ο προπονητής, η Σπίαρς καταναλώνει 5 γεύματα μέσα στην ημέρα με αγαπημένα της να είναι το κοτόπουλο με σαλάτα με βαλσάμικο ντρέσινγκ.

Φυσικά, η Σπίαρς έχει βάλει σκοπό να γίνει και πάλι κορμάρα και όπως τονίζει ο Μαρτίνεζ, κάνει τις προπονήσεις να φαίνονται πανεύκολες, είναι προσηλωμένη και τρομερή αθλήτρια.

Βλέποντας και το κορμί της Σπίαρς στο Shape Αμερικής πριν λίγο καιρό, θαυμάζουμε ήδη τον Μαρτίνεζ για το κατόρθωμά του.

Η γυμναστική της Μπρίτνεϊ:

*Μείξη πολλών αθλημάτων, βάρη και κοιλιακοί

*Αναπηδήσεις με μπάλα του μπάσκετ απέναντι σε τοίχο με 20 επαναλήψεις τουλάχιστον.

*Τρέξιμο σε διάδρομο με εναλλαγή στην ταχύτητα και την κλίση

*Ισορροπία στο ένα πόδι με τα χέρια να κάνουν εναλλαγές με μπάλα

*Ποδήλατο στη φύση

*Κοιλιακοί και στατικό ποδήλατο με εναλλαγές ανάμεσά τους.

Δες και το παλαιότερο πρόγραμμα με το οποίο ο Μαρτίνεζ είχε σμιλέψει το κορμί της Τζάνετ Τζάκσον στο βίντεο που ακολουθεί.