Κράνμπερι: η νέα συνήθεια που σου κάνει καλό!

08.10.2014
Ταλαιπωρείσαι συχνά από προβλήματα στην ευαίσθητη περιοχή, όπως φλεγμονές και ουρολοιμώξεις; Υποφέρεις από δυσκοιλιότητα και κατακράτηση; Θέλεις να έχεις λαμπερή επιδερμίδα και αστραφτερό χαμόγελο; Nα νιώθεις ενεργητική και δραστήρια όλη τη μέρα;

Βάλε τα cranberries στη διατροφή σου και θα δεις σύντομα τη διαφορά!

Υγιής και όμορφη κάθε στιγμή

Νόστιμα, γεμάτα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και οφέλη για τον οργανισμό, τα κράνμπερι είναι ιδανική τροφή για όλο το χρόνο. Συμβάλλουν στην πρόληψη των λοιμώξεων του ουροποιητικού και έχουν ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση.

Επιπλέον, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας, και δρουν ως φυσικό διουρητικό, ανακουφίζοντας από την κατακράτηση και τα ενοχλητικά φουσκώματα.

Ακόμα, τα cranberries είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες που προστατεύουν τα κύτταρά μας. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη C ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και μας κάνει λιγότερο ευάλωτους σε ιώσεις και κρυολογήματα.

Συγχρόνως, δεν περιέχουν καθόλου λιπαρά ή χοληστερόλη, έχουν ελάχιστες θερμίδες και πολύ χαμηλά επίπεδα νατρίου, γεγονός που τα καθιστά το τέλειο συμπλήρωμα για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο.

Απόλαυσε κι εσύ τα οφέλη του μικρού κόκκινου καρπού επιλέγοντας προϊόντα από αυθεντικό κράνμπερι. Όλα τα φρούτα του δάσους κάνουν καλό στην υγεία, όμως δεν έχουν τις ίδιες ιδιότητες.

DIY

Ανακάτεψε μια κούπα χυμού κράνμπερι με 1⁄4 της κούπας νερό. Χρησιμοποίησε αυτήν τη σπιτική λοσιόν για να ξεβγάλεις τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο. Είναι πιο αποτελεσματική στις σκούρες αποχρώσεις μαλλιών και αναδεικνύει τις κόκκινες ανταύγειες, κυρίως στο φως της ημέρας.

Αυθεντική γεύση, γνήσια οφέλη

Τα προϊόντα από αυθεντικό cranberry της Ocean Spray παρασκευάζονται ώστε να προσφέρουν μικρές, καθημερινές στιγμές απόλαυσης.

Βάλε στο ψυγείο σου τους χυμούς της Ocean Spray, με βάση το αυθεντικό κράνμπερι, για πλούσια γεύση, δροσιά και ενυδάτωση κάθε στιγμή.

Μια χούφτα αποξηραμένα κράνμπερι της Ocean Spray θα σε κρατήσει χορτάτη και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για τη δουλειά, τη γυμναστική, αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου.

Ετοίμασε γευστικά πιάτα για εσένα και την παρέα σου με τις σάλτσες κράνμπερι της Ocean Spray που συνδυάζονται κυριολεκτικά με τα πάντα.

Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις, επισκέψου το: http://www.oceanspray.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 04.02.2023 - 23:05