Η "μαγική" δίαιτα της Εύα Μέντες

06.11.2014
Νέα μαμά αλλά πάντα σέξι και στιλάκι παραμένει η Εύα Μέντες, που μόλις πριν 7 εβδομάδες γέννησε την μικρή Εσπεράλντα. Πώς διατηρεί τη γραμμή της; Το κλειδί είναι στη διατροφή της.

Δύσκολα καταλαβαίνει κανείς πως η 40χρονη ηθοποιός πέρασε γέννα. Κούκλα όπως πάντα και με σιλουέτα μοντέλου τίποτα δε μαρτυρά πρόσφατη εγκυμοσύνη. Και όλα αυτά η celebrity τα οφείλει στο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί αυστηρά και χωρίς παρεκλήσεις.

Όπως μαθαίνουμε από το E News, η ίδια για να διατηρήσει τη γραμμή της, ακολουθεί δίαιτα πρωτεϊνική, πίνει αρκετά υγρά και... θηλάζει το μωράκι της, κάτι που βοηθά αρκετά.

Η μόνη απόκλιση που επιτρέπει στον εαυτό της είναι μια μικρή γεύση από τα παραδοσιακά ισπανικά φαγητά που φτιάνει η μαμά της.

Και από άσκηση; Όχι πολλά πράγματα. Η ίδια δεν ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής. Αν΄αυτού επιλέγει χαλαρούς περιπάτους με το νεογέννητο μωράκι της.

Βέβαια, ένα μικρό ρόλο παίζουν και τα γονίδια. Όπως λέει πηγή του κοντινού της περιβάλλοντος:"Η Εύα έχει απίστευτα γονίδια".

Πιο συγκεκριμένα τα μυστικά της Εύας Μέντες για να διατηρεί τη γραμμή της:

* Καταναλώνει μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνούχων τροφών και ελάχιστους υδατάνθρακες.

* Προσπαθεί να τρώει μόνο όταν πεινάει και λέει όχι σε λιγουρίτσες και σνακ.

* Πίνει αρκετό νερό και τσάι

* Θηλάζει το μωράκι της

* Προτιμά σπιτικό φαγητό της μαμάς

* Λέει ΝΑΙ σε περιπάτους στο πάρκο

* Έχει καλά γονίδια (κάποιοι άνθρωποι είναι τυχεροί)

Επιμέλεια:
Δήμητρα Γκούντρα