Μια ή δύο κουταλιές λάδι στις σαλάτες και τα λαχανικά μπορεί να σας βοηθήσει να αντλήσετε το βέλτιστο θρεπτικό όφελος από την κατανάλωσή τους. Επειδή οι βιταμίνες και τα υπόλοιπα θρεπτικά συστατικά στα τρόφιμα συνεργάζονται μεταξύ τους, η κατανάλωση ενός συνδυασμού συγκεκριμένων τροφών είναι συχνά πιο επωφελής από το να καταναλώνονται μόνες τους, κάτι που όπως υποστηρίζει μια έρευνα συμβαίνει και με το λάδι στις σαλάτες. Μπορεί η περίσσεια λιπαρών να θεωρείται κακή για την υγεία, αλλά η μελέτη αυτή δείχνει ότι η προσθήκη μιας μικρής ποσότητας στη σαλάτα σας μπορεί να ενισχύσει τα οφέλη της.
H συνέχεια στο itrofi.gr