Αναλογίες μοντέλου με τα μυστικά της Γκουίνεθ

02.05.2011
Η 38χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου διαθέτει σούπερ μυστικά για να δημιουργήσεις κι εσύ μια σιλουέτα σαν την δική της, κάποια από τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις και κάποια θα πρέπει να τα ασπαστείς μόνο αν έχεις από πίσω σου δέκα γιατρούς!

Λεπτή με ψηλά πόδια, αχτύπητους κοιλιακούς κι όμως περάσει δύο εγκυμοσύνες κι έχει κάνει δύο γέννες. Η ίδια είναι χαμηλών τόνων, όμως όταν βγαίνει στις πλαζ με μικροσκοπικά μπικίνι και κορμί που θα ζήλευε κάθε εικοσάρα, ε είναι να την φθονείς.

Η 38χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου διαθέτει σούπερ μυστικά για να δημιουργήσεις κι εσύ μια σιλουέτα σαν την δική της, κάποια από τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις και κάποια θα πρέπει να τα ασπαστείς μόνο αν έχεις από πίσω σου δέκα γιατρούς!

"Δεν είναι τύχη, δεν είναι κάποιο θαύμα, δεν με άγγιξε κάποια καλή νεράιδα ούτε έχω καλά γονίδια και δεν παχαίνω. Πεθαίνω στην γυμναστική τουλάχιστον για μιάμιση ώρα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Το ίδιο μάχιμη είμαι σε όλους τους τομείς της ζωής μου", τονίζει η διάσημη ηθοποιός ενώ συμπληρώνει:

"Ο λόγος που είμαι 38, έχω δύο παιδιά και φοράω μπικίνι είναι επειδή πεθαίνω στη γυμναστική, μου βγαίνει κυριολεκτικά ο * * *".

Πως προπονείται ακριβώς η Γκουίνεθ;

Μιλώντας στο περιοδικό "Self" η Πάλτροου αποκάλυψε πως κάνει 45 λεπτά καρδιαγγειακών ασκήσεων 5 φορές την εβδομάδα γιατί της αρέσει το φαγητό αλλά ταυτόχρονα θέλει να καίει ό,τι τρώει. Ταυτόχρονα, πραγματοποιεί 45 λεπτά ασκήσεων μυικής ενδυνάμωσης που βοηθούν το σώμα να τονωθεί ενώ τα άκρα δείχνουν πιο μακρυά και λεπτά.

Και μπορεί εμείς να πιστεύουμε πως η Γκουίνεθ πεθαίνει όχι μόνο στη γυμναστική αλλά και στην πείνα αλλά η ίδια υποστηρίζει πως περιοδικά υποκύπτει σε διατροφικούς πειρασμούς.

"Προσπαθώ να τρώω πάντα σωστά. Υπάρχουν όμως φορές που δεν λέω όχι σε λουκάνικα πάπιας και 2 ποτηράκια κόκκινο κρασί. Όταν πρέπει να χάσω βάρος (όπως έγινε στα πλαίσια της ταινίας 'Ironman 2') αποφεύγω το ψωμί, τις πατάτες και τα ζυμαρικά".

Βέβαια, μην νομίζεις πως μόνο με τον περιορισμό των υδατανθράκων, κατάφερε η Γκουίνεθ να γίνει μοντελάκι. Όπως αποκάλυψε, η αποτοξινωτική μέθοδος που ακολούθησε τότε και για τρεις ημέρες, ήταν εκείνη που της έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εσύ δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις την μέθοδο αυτής της αποτοξίνωσης αφού πρέπει να δοκιμάσεις τον οργανισμό σου πίνοντας πίνοντας χυμούς λαχανικών και τρώγοντας σαλάτες για τρεις ημέρες.

Πάντως, η ίδια η Πάλτροου δηλώνει εξαίρετη μαγείρισσα ενώ προχώρησε στην έκδοση ενός βιβλίου μαγειρικής που αφιερώνει στον πατέρα της που έχασε πριν λίγα χρόνια με τίτλο "My Father's Daughter". Λεπτομέρειες για το βιβλίο μαγειρικής της 38χρονης ηθοποιού, μπορείς να δεις στο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Πάντως, ακόμα και η Πάλτροου παραδέχεται πως έχει κάνει λάθη όσον αφορά τη διατροφή της. Όταν γέννησε την κόρη της, είχε πάθει εμμονή με τα οργανικά προϊόντα και την υγιεινή διατροφή. Κτόπιν και όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της, έγινε οπαδός της μακροβιοτικής δίαιτας απομονώνοντάς τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κρέας, τη ζάχαρη, τη γλουτένη και το αλκοόλ από τη διατροφή της. Όταν έμεινε έγκυος, έκανε κάθε λογής διατροφική ζαβολιά με προτίμηση στα παγωτά, τα ζυμαρικά, ακόμα και τα τηγανητά.

Πάντως, όσες δίαιτες κι αν έχει κάνει, η Πάλτροου δεν αποχωρίζεται από το πλευρό της την προπονήτρια Τρέισι Άντερσον (Tracy Anderson) την οποία γνώρισε μέσω της Μαντόνα τότε που ήταν κολλητές. Την διάσημη μέθοδο της Άντερσον έχει ακολουθήσει η Πάλτροου κυρίως για να χάσει τα κιλά από τις δύο εγκυμόσύνες της αλλά και για να σμιλέψει τόσο ιδανικά τους κοιλιακούς και όχι μόνο μυς της.

Κατερίνα Π.