H NIKE διοργανώνει το 11ο NIKE RUN στις 8 Μαΐου

03.05.2011
H Nike μοιράζεται μαζί σας το πάθος για το τρέξιμο μέσα από τη μοναδική εμπειρία του 11ου Nike Run.

H Nike μοιράζεται μαζί σας το πάθος για το τρέξιμο μέσα από τη μοναδική εμπειρία του 11ου Nike Run. Την Κυριακή 8 Μαΐου υποδέχεται για ακόμη μια χρονιά τους πιο φανατικούς του αθλήματος στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον, για να τρέξουν μια διαδρομή 10 χλμ.

Μία όμορφη διαδρομή, μία αφορμή άσκησης και ευεξίας, μία πρόκληση ή ο ιδανικός συνδυασμός όλων αυτών! Καθένας από εσάς θα βρει στο Nike Run αυτό που του ταιριάζει! Μην χάσετε κι εσείς την ευκαιρία να συμμετέχετε στην αγαπημένη διοργάνωση και να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας. Μαζί μας, όπως πάντα, οι μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού σταθμού Best 92,6 θα δίνουν το ρυθμό για μεγάλες επιδόσεις!

Ο άνδρας και η γυναίκα που θα τερματίσουν πρώτοι θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο Μαραθώνιο του Άμστερνταμ τον Οκτώβριο του 2011 με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δώρα Nike και θα έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στο after area με το τέλος του αγώνα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.nikeruns.gr ή στο 210 9490590 (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-22:00) και λάβετε μέρος στη μεγάλη γιορτή αυτών που αγαπούν το τρέξιμο και τον αθλητισμό! Όσοι από εσάς επιλέξετε να συμμετάσχετε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα των www.nikeruns.gr θα λάβετε μέρος σε μία κλήρωση με δώρα-έκπληξη Nike!