Το μυστικό για οπίσθια σαν της Πίπα

02.08.2011
Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν Μίντλετον, η ξακουστή Πίπα κέρδισε από την πρώτη στιγμή τα φλας των φωτογράφων, ειδικά με την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τους σμιλεμένους της γλουτούς.

Aπό τις 29 Απριλίου και μετά, αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο....και σώμα!

Η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κάθριν Μίντλετον, η ξακουστή Πίπα κέρδισε από την πρώτη στιγμή τα φλας των φωτογράφων, ειδικά με την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τους σμιλεμένους της γλουτούς.

Ποιό είναι όμως το μυστικό της 27χρονης κοπέλας που αποτελεί τον που χιλιάδων αντρών; Η ίδια αποκάλυψε πως οφείλει τη σιλουέτα της στο πιλάτες. Η Πίπα, δεν χάνει κανένα μάθημα Πιλάτες το οποίο εξασκεί σε ένα μικρό στούντιο στην περιοχή "Parson's Green" του Λονδίνου, κοντά στο διαμέρισμά της.

Η μικρή Μίντλετον, υποστηρίζει ότι το Πιλάτες την έχει βοηθήσει να βελτιώσει την στάση του κορμού της και την σταθερότητά της, γεγονός που εξηγεί γιατί μείναμε με το στόμα ανοιχτό, κοιτάζοντας την πίσω όψη της Πίπα καθώς κρατούσε το νυφικό της Κάθριν στον πριγκιπικό γάμο της 29ης Απριλίου.

Το Πιλάτες αποτελεί αναγκαίο κακό για την Πίπα, η οποία έχει εκφράσει την γνώμη της και στην ιστοσελίδα του στούντιο με τα καλύτερα λόγια:

"Είμαι και εγώ μια κοπέλα που πάντα τρέχω να τα προλάβω όλα. Το Πιλάτες αποδείχτηκε η πιο γλυκιά και ευχάριστη απόδραση από το φορτωμένο καθημερινό μου πρόγραμμα εδώ στο Λονδίνο".

Και ήταν η εν λόγω μορφή άσκησης με τη βοήθεια της οποίας, η πιο διάσημη παράνυμφος του κόσμου, κατάφερε να τα βγάλει πέρα στον γάμο της αδερφής της:

"Ακόμα κι αν είναι 7 το πρωί ή 7 το βράδυ, πάντα τελειώνω το μάθημα πιο χαλαρή και αναζωογονημένη. Τους τελευταίους μήνες, έχω διαπιστώσει τεράστια αλλαγή στην δύναμη του κορμού μου και στον τρόπο που στέκομαι και δεν θα μπορούσα να προτείνω κάποια άλλη γυμνάστρια εκτός από τη Μάργκοτ. Από τις τεχνικές σωστής αναπνοής, τη μυική τόνωση μέχρι και την ελαστικότητα και τη χαλάρωση όλου μου το σώματος, τα μαθήματα Πιλάτες σε αυτό το στούντιο, με κρατούν σε φόρμα και ταυτόχρονα χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια".

Η Πίπα, που δουλεύει ως διοργανώτρια εκδηλώσεων στην εταιρία των γονιών της "Party Pieces", πάντα λάτρευε τη γυμναστική και τα σπορ. Εκτός από το Πιλάτες, η μικρή Μίντλετον, κάνει μαθήματα αεροβικής, κολύμβηση, τζόκινγκ, τένις και σκι.

Στο μικρό στούντιο στο οποίο ασκείται η Πίπα στην συνοικία Fulham, έχουν δώσει το παρόν και η Τζένιφερ Άνιστον κι η διάσημη τενίστρια Έλενα Μπαλτάτσα.

Για να φτιάξεις κι εσύ οπίσθια σαν της Πίπα, ακολούθησε τις βασικές συμβουλές της γυμνάστριας των επωνύμων Νίκι Γουότερμαν (Nicky Waterman).

* Όταν ξεκινήσεις να κάνεις πιλάτες, πρέπει να δείχνεις υπομονή. Προσπάθησε να ξεκινήσεις από ένα επίπεδο αρχαρίων και όσο εξοικειώνεσαι με τις ασκήσεις, τότε να προχωράς στο επόμενο στάδιο. Ανέπνευσε σωστά και υπό τις οδηγίες του γυμναστή/ γυμνάστριας σου.


Κατερίνα Πατούλια