Γίνε στυλάκι σαν την πριγκίπισσα Βεατρίκη!

25.05.2011
Μετά από πολλές δίαιτες γιο- γιο, η κόρη της Σάρα Φέργκιουσον, δείχνει πιο λεπτή και σικάτη από ποτέ, και ο πριγκιπικός γάμος του Γουίλιαμ με την Κάθριν ήταν μια αφορμή για να δει την βελτιωμένη εικόνα της Βεατρίκης ο κόσμος όλος!

Εδώ και 3 χρόνια, η πριγκίπισσα Βεατρίκη κάνει υπερπροσπάθεια να χάσει τα περιττά κιλά που την ταλαιπωρούσαν!


Μετά από πολλές δίαιτες γιο- γιο, η κόρη της Σάρα Φέργκιουσον, δείχνει πιο λεπτή και σικάτη από ποτέ, και ο πριγκιπικός γάμος του Γουίλιαμ με την Κάθριν ήταν μια αφορμή για να δει την βελτιωμένη εικόνα της Βεατρίκης ο κόσμος όλος!

Η 22χρονη Βεατρίκη, που τερμάτισε δεύτερη στον περσινό Μαραθώνιο του Λονδίνου, έδειχνε πιο αδύνατη από ποτέ, στην πρόσφατη εμφάνισή της στο πάρκο "Cowdray" και πλέον είναι εμφανές πως χωράει σε ρούχα που είναι τουλάχιστον 2 μεγέθη μικρότερα σε σχέση με το 2009.

Το μυστικό για την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα της δεν είναι ένα και μοναδικό αλλά αποτελεί κράμα πολλών αλλαγών που έκανε στη ζωή της. Πρώτα πρώτα, άλλαξε τον τρόπο που τρέφεται και πλέον πίνει μπόλικο νερό ενώ καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά. Έπειτα, αθλείται όσο ποτέ πριν στη ζωή της.

Η αρχή για να πάρει απόφαση η Βεατρίκη να χάσει κιλά έγινε το 2008, όταν ο φωτογραφικός φακός την είχε συλλάβει με μπικίνι στην παραλία του "St Barts".

Η ίδια, βλέποντας τότε τις φωτογραφίες της δημοσιευμένες, είχε πει:

"Σίγουρα πρέπει να χάσω κιλά αλλά χρειάζομαι να το πάρω απόφαση. Το μπικίνι δεν με κολάκευε καθόλου και έχω αγοράσει ένα άλλο που θα μου πηγαίνει καλύτερα. Σκέφτηκα πως υπάρχουν πολλοί κακοί άνθρωποι με όσα άκουσα αλλά φταίω και εγώ γιατί μου λείπει η αυτοπεποίθηση".

Φυσικά, η αγάπη της Βεατρίκης για το τρέξιμο αποτελεί το πιο δυνατό της όπλο στη μάχη με το αδυνάτισμα, κι ς μην το παραδέχεται. Το Σεπτέμβριο, η 22χρονη πριγκίπισσα έλαβε μέρος στον ημιμαραθώνιο του Windsor, όπου τερμάτισε τον αγώνα σε πολύ καλό χρόνο, κάνοντας 2 ώρες και 16 λεπτά. Έπειτα, τον Απρίλιο, τερρμάτισε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου μαζί με τον αγαπημένο της Ντέιβιντ Κλαρκ (David Clark) με τον οποίο έτρεχαν δεμένοι στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα.

Φυσικά, με τέτοια αλλαγή στο λουκ της, η Βεατρίκη έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές ενώ και η αρνητική κριτική που δέχτηκε για το καπέλο που προτίμησε να φορέσει στον πριγκιπικό γάμο της 29ης Απριλίου, τελικά σε καλό της βγήκε αφού το καπέλο μοσχοπουλήθηκε τελικά σε πλειστηριασμό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.