Η γυμναστική αδυνατίσματος της Κέλι Όζμπορν

14.09.2011
υτόχρονα, η Κέλι Όζμπορν από το παχουλό κοριτσάκι του μπαμπά με τις emo καταβολές, μεταμορφώθηκε σε μοντέλο για τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της Μαντόνα και της κόρης της Λούρδι.

Τις τελευταίες ημέρες την είδαμε να πιάνει την πρώτη θέση στις επιδείξεις μόδας στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ταυτόχρονα, η Κέλι Όζμπορν από το παχουλό κοριτσάκι του μπαμπά με τις emo καταβολές, μεταμορφώθηκε σε μοντέλο για τη συλλογή ρούχων και αξεσουάρ της Μαντόνα και της κόρης της Λούρδι.

Πώς κατάφερε η βρετανίδα celebrity να χάσει τόσο βάρος και που βρήκε το κίνητρο που χρειαζόταν για να αλλάξει ουσιαστικά όλη τη ζωή της.

Όπως τόνισε η 26χρονη Κέλι το να πηγαίνει στο γυμναστήριο πραγματικά είναι κάτι που της φτιάχνει τη διάθεση. Ο φακός έχει συλλάβει πολλές φορές την βρατανίδα σταρ με αθλητική περιβολή και με το χαμόγελο στα χείλη. Αυτό είναι άλλωστε και το κίνητρο της Κέλι για να συνεχίσει να γυμνάζεται. Βλέπει πόσο βελτιώνεται η εμφάνισή της με τον καιρό:

Ξεκίνησα να πηγαίνω γυμναστήριο όπως ποτέ στο παρελθόν. Το νέο μου γυμναστήριο το αγαπώ και οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά την άσκηση, ανεβάζουν τη διάθεσή μου στα ύψη", αποκάλυψε η Όζμπορν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό”Closer”.


Η Κέλι αντιμετωπίζει πλέον το γυμναστήριο ως το μέρος που θα βρει φίλους και θα μοχθήσουν παρέα για ένα καλύτερο σώμα. Όπως τονίζει η 26χρονη:


"Το γυμναστήριο είναι ένα μέρος που μπορώ να δω όλους τους φίλους μου μαζί. Αντί να πάμε σε κάποια παμπ και να πίνουμε ποτά, κάνουμε κάτι καλό για το σώμα μας"!


Ταυτόχρονα, η Κέλι βρήκε στο γυμναστήριο εναλλακτικές μεθόδους άσκησης αντί του τρεξίματος που μισεί:


"Δοκιμάζω νέα πράγματα γιατί μισώ το τρέξιμο. Ο προπονητής μου έχει βρει έναν τρόπο για να κάνει ακόμα και το τρέξιμο ενδιαφέρον. Τρέχω για ένα λεπτό, έπειτα περπατάω για ένα λεπτό και όλο αυτό το εναλλακτικό σχέδιο συνεχίζεται και πριν το καταλάβω έχει περάσει μισή ώρα στην οποία κάνω το σώμα μου να καίει λίπος".

Τον τελευταίο ένα χρόνο εκτός από τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο, η Κέλι ακολουθεί την γυμναστική της μπάρας σαν άλλη μπαλαρίνα. Πρόκειται για μια μέθοδο άσκησης και καύσης λίπους που περιλαμβάνει μια μείξη μπαλέτου, πιλάτες, χορού και καρδιαγγειακών ασκήσεων που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει το σώμα σου.


Η Όζμπορν πήρε την απόφαση να σμιλέψει το κορμί της μετά τη συμμετοχή της στο "Dancing with the stars" όπου λάτρεψε τόσο το χορό όσο και την άσκηση. Γιατί να μην ξεκινήσεις χορεύοντας κι εσύ; Ταυτόχρονα, η 26χρονη σταρ έχει διαμορφώσει κατά πολύ και τη διατροφή της. Η Κέλι έχει μειώσει στο ελάχιστο την κατανάλωση υδατανθράκων ενώ όταν λιγουρεύεται κάποιο σνακ, προτιμά να φτιάξει τις δικές τις πιτούλες με κοτόπουλο.

K.Π