Φτιάξε καμπύλες σαν της Ριάνα!

11.09.2011
Ο λόγος για την κούκλα από τα Μπαρμπέιντος Ριάνα, που σύμφωνα με την προσωπική της προπονήτρια το μυστικό για το τέλειο σώμα της βρίσκεται στα γονίδιά της και στην καλοσύνη της μάνας φύσης.

Διαθέτει ένα κορμί για φίλημα και παρόλο που η ίδια δεν δηλώνει φαν της γυμναστικής, το σώμα της και η άψογη σιλουέτα της άλλα μαρτυρά!

Ο λόγος για την κούκλα από τα Μπαρμπέιντος Ριάνα, που σύμφωνα με την προσωπική της προπονήτρια το μυστικό για το τέλειο σώμα της βρίσκεται στα γονίδιά της και στην καλοσύνη της μάνας φύσης.

Η Ριάνα γυμνάζεται τον τελευταίο καιρό υπό την καθοδήγηση της Αράι Νούνεζ (Ary Nuñez) που θεωρεί πως η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια διαθέτει το σώμα που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν: σφριγηλή επιδερμίδα και θηλυκές καμπύλες:

"Η Ριάνα διαθέτει σώμα προικισμένο. Μπορεί πολύ γρήγορα να ξεφορτωθεί το περιττό λίπος, γυμνάζοντας τους δικέφαλους και τον κορμό της. Η σιλουέτα της είναι ζηλευτή: δυνατή, θηλυκή,σχεδόν ποιητική". Δηλώνει η Νούνεζ στο περιοδικό STAR.

Φυσικά, παρά τα φυσικά χαρίσματα που διαθέτει, η Ριάνα πρέπει να γυμνάζεται σκληρά για να διατηρεί το σώμα της σε άψογη φόρμα και πάντα βρίσκει λίγο χρόνο μέσα στο φορτωμένο πρόγραμμα της για να γυμναστεί.

Η Αράι τονίζει πως τη συμπεριφορά της Ριάνα θα έπρεπε να είχαν όλες οι γυναίκες που σέβονται το σώμα τους. Η Ριάνα γυμνάζεται όπου βρει, ακόμα κι αν έχει 10 λεπτά στη διάθεσή της, είτε είναι 4 το πρωί είτε 9 το βράδυ.

Η Ριάνα ουσιαστικά γυμνάζεται σαν νίντζα με ευέλικτο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τάε κβο ντο, Καράτε, γιόγκα και πιλάτες. Όταν πρέπει να τονώσει το καρδιαγγειακό της σύστημα, κάνει ποδήλατο, κολύμπι και τρέξιμο ενώ σημαντικό ρόλο στην άσκησή της η ποικιλία.

Το κλειδί στην διατήρηση μιας καλλίγραμμης σιλουέτας σύμφωνα με την προπονήτρια της Ριάνα είναι να βρεις το βάρος που είναι ιδανικό αποκλειστικά για εσένα. Με πολλές επαναλήψεις των ασκήσεων θα καταφέρεις άλλωστε, να κάψεις λίπος από τα σημεία που θες.

Κάθε συνεδρία γυμναστικής με την Ριάνα είναι άλλωστε διαφορετική για να μην βαριέται. Δουλεύει σκληρά αλλά ταυτόχρονα το διασκεδάζει. Σκοπός είναι καθημερινά να γυμνάζεται κάθε σπιθαμή του σώματός της και να προπονείται πιέζοντας το σώμα της να ξεπεράσει τα όρια.

Όσο για τη διατροφή που ακολουθεί, η Ριάνα αρνείται να μετρά θερμίδες και η δίαιτασ που κάνει επικεντρώνεται στην μείωση της πρόσληψης υδατανθράκων.

Τι λατρεύει: το ψάρι και τις πρωτεΐνες που την βοηθούν να χτίζει μυς.

Τα σνακ της είναι φρούτα κυρίως αλλά όταν έχει τις μαύρες της δεν λέει όχι στο παγωτό σοκολάτας.

Η προπονήτριά της, της επιτρέπει το παγωτό αφού και η ίδια η τραγουδίστρια ξέρει πως πρέπει να δοκιμάζει τροφές για να δει πως αντιδρά το σώμα της σε αυτές. Όσες την παχαίνουν, τις αποφεύγει.

Πρωινό: ασπράδια αυγού ομελέτα, φρέσκο ανανά και χλιαρό νερό με λεμόνι.

Γεύμα: ψάρι με πατάτες ή λαχανικά

Δείπνο: πικάντικο κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά στον ατμό.

Σνακ: λίγο παγωτό σοκολάτας.

Κατερίνα Π.