Η σκληρή προπόνηση της Γκουέν Στεφάνι

02.09.2011
Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών – του πεντάχρονου Κίνγκστον και του τρίχρονου Ζούμα- αλλά η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι διαθέτει τόσο τονωμένο σώμα και τέτοιους κοιλιακούς που ζηλεύουν και νεαρές κοπέλες που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα παιδιά.


Μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών – του πεντάχρονου Κίνγκστον και του τρίχρονου Ζούμα- αλλά η τραγουδίστρια Γκουέν Στεφάνι διαθέτει τόσο τονωμένο σώμα και τέτοιους κοιλιακούς που ζηλεύουν και νεαρές κοπέλες που δεν έχουν αποκτήσει ακόμα παιδιά.


Η 41χρονη είναι από τους τύπους ανθρώπων που λατρεύουν τη γυμναστική και όπως τονίζει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο προσωπικός της προπονητής Μάικ Χίτλι (Mike Heatlie) η ξανθομαλλούσα τραγουδίστρια χρειάζεται ποσοστό 10% πίεσης για να γυμναστεί. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να πιεστούν σε ποσοστό 80% για να γυμναστούν, ενώ οι πιο γυμνασμένοι αθλητές χρειάζονται ποσοστό πίεσης που δεν ξεπερνα΄το 3%.


Ο Μάικ υποστηρίζει μάλιστα, πως η Γκουέν αποτελεί πρότυπο διασημότητας. Έχει κάνει μαζί της 5 παγκόσμιες περιοδείες, και η ακούραστη Στεφάνι πάντα έχει χρόνο και διάθεση για γυμναστική. Δεν πίνει ποτέ, είναι άψογη μητέρα και κάνει ό,τι χρειάζεται για να διατηρεί το σώμα της τέλειο!


Όταν μάλιστα η Γκουέν έχει κάποια σημαντική εμφάνιση, μπαίνει σε πρόγραμμα σκληρής προετοιμασίας για έξι εβδομάδες τουλάχιστον.


Ο Χίτλι αποκαλύπτει πως πως το βάρος της Γκουέν δεν είναι ποτέ πολύ διαφορετικό. Απλά εκείνος επεμβαίνει σαν πυροσβέστης και την βοηθά να χάσει τα τρία κιλάκια που μπορεί να έχει βάλει πάνω- κάτω.
Το πρόγραμμα που ακολουθούν είναι συγκεκριμένο και βαρύ.
Πρώτα πρώτα δεν υπάρχει μεγάλο διάστημα ξεκούρασης ανάμεσα στις ασκήσεις κι αυτό είναι ένα από τα μυστικά τους. Ταυτόχρονα, εργάζονται 5 φορές την εβδομάδα (για πάνω από μία ώρα) σε όλο το σώμα της, ακόμα κι αν είναι σε κάποια τουρνέ.
Οι ασκήσεις που κάνουν είναι πολλές και διαφορετικές αλλά η διατροφή που ακολουθεί η Γκουέν για να αναδεικνύει τους κοιλιακούς της είναι χαμηλής κατανάλωσης υδατανθράκων και 4 φορές την εβδομάδα δεν ξεπερνά την κατανάλωση 1200 θερμίδων. Μια ημέρα μπορεί να τρώει ό,τι θέλει μέχρι 1800 θερμίδες ενώ 2 ημέρες πρέπει να φτάνει μόλις τις 1500.
Φυσικά, από τη διατροφή της 41χρονης τραγουδίστριας δεν λείπουν εντελώς οι υδατάνθρακες. Απλά όποιον υδατάνθρακα πρέπει να καταναλώσει το κάνει μέχρι το μεσημεριανό γεύμα.


Η δίαιτα της Γκουέν είναι κυρίως υψηλής πρωτεϊνικής κατανάλωσης με μπόλικο σολομό και κοτόπουλο με λαχανικά στο μεσημεριανό και ομελέτα, πρωτεϊνικά ροφήματα και κουάκερ για το πρωινό.

Μπορείς να τσεκάρεις και το επίσημο κανάλι του Χίτλι στο YouTube για να δεις τις ασκήσεις που προτείνει ο προπονητής της κΓουέν για κάθε μέρος του σώματός: