H Άννα Πάκουιν τα δίνει όλα στη γυμναστική!

22.09.2011
Η Άννα Πάκουιν, η τηλεοπτική μας Σούκι του "True Blood" είναι κορίτσι του fitness και μπορεί να γυμνάζεται σε σημείο που νιώθει πως θα πεθάνει.

Η Άννα Πάκουιν, η τηλεοπτική μας Σούκι του "True Blood" είναι κορίτσι του fitness και μπορεί να γυμνάζεται σε σημείο που νιώθει πως θα πεθάνει.

Η νεαρή ηθοποιός πρέπει να εμφανίζεται συχνά πυκνά στην μικρή οθόνη με ολίγα ρούχα ανάμεσα σε βαμπίρ και λυκανθρώπους, οπότε το να διατηρεί άριστη φυσική κατάσταση είναι μέρος της δουλειάς της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Look" φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως διατηρεί άριστες αναλογίες με μπόλικη σκληρή προσπάθεια:

"Δοκιμάζω τα πάντα. Προτιμώ προγράμματα άθλησης που είναι σκέτη δοκιμασία. Έχουν υπάρξει φορές που στο μέσο της γυμναστικής νιώθω πως θα πεθάνω. Πάντως, μου αρέσουν οι προκλήσεις,. Ένα από τα αθλήματα που λατρεύω είναι η πυγμαχία. Αποτελεί καλύτερο τρόπο εκτόνωσης κι από την ψυχανάλυση. Πολλές φορές, εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε τη δυνατότητα να εκτονωθούμε σωματικά. Μας έχουν διδάξει να φερόμαστε ευγενικά και χωρίς ξεσπάσματα αλλά το μποξ πραγματικά με χαλαρώνει".

Όσο για τις υπόλοιπες celebrity για τις οποίες διαβάζει πως δεν ασκούνται και τρώνε κανονικά χωρίς να παίρνουν κιλά, εκεί η Αν βγαίνει πραγματικά από τα ρούχα της:

"Εγώ γυμνάζομαι σαν μανιακή και ψεκάζομαι με τόνους προϊόντων μαυρίσματος για να δείχνω σέξι. Σίγουρα βοηθάνε και τα γονίδια αλλά δεν μπορείς να λες ότι εσύ δεν κάνεις τίποτα γιατί είναι ψέμα".

Τα θετικά και αρνητικά του fitness της Πάκουιν:

Η ίδια εξομολογείται πως θα μπορούσε να πίνει λιγότερους καφέδες και περισσότερο νερό.

Τρέφεται καλά απλά κάποιες φορές το παρακάνει με τη δίαιτα και την έντονη άσκηση σε σημείο που εξαντλείται.

Όταν θέλει να κάνει αποτοξίνωση από τη γυμναστική, απομακρύνεται από το ελλειπτικό μηχάνημα που έχει σπίτι της και βγαίνει μια βόλτα έξω ή χαλαρώνει κάνοντας περιπάτους.

Πώς αθλείται:

Εκτός από την πυγμαχία, έχει δοκιμάσει και την γυμναστική της μπάρας “The Bar Method” και την γιόγκα της μπάρας (Yoga Barre).

Και η άποψή της για τις δίαιτες;


Η Άννα πιστεύει πως δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τρέφεται ασκητικά για μεγάλο διάστημα. Όταν η ίδια έχει στο πρόγραμμά της κάποιο σπουδαίο event, μια εμφάνιση στην παραλία ή στο κόκκινο χαλί ή μια ταινία, θα γυμναστεί έντονη και θα προσέξει τη διατροφή της για να δείχνει άψογη. Άλλωστε, το ιδανικό βάρος για εκείνη δεν υπάρχει. Είναι ένα παιχνίδι αριθμών όπως λέει.

Φυσικά, στο σπίτι της Πάκουιν υπάρχει ζυγαριά αλλά η ίδια προτιμά να βρίσκεται μακρυά της. Όπως λέει, θέλει να διαθέτει μυικό ιστό, να δείχνει και να νιώθει πιο δυνατή κι ας μην είναι ικανοποιημένη απόλυτα από το νούμερο που βλέπει στη ζυγαριά. Άλλο πράγμα είναι για εκείνη το να δείχνεις υγιής και αδύνατη κι άλλο το να είσαι πραγματικά υγιής.

Κατερίνα Π.