Αμάντα Σέιφριντ: πώς παραμένει λεπτή και σέξι!

20.09.2011
Η Αμάντα Σέιφριντ, η νεαρή ηθοποιός που ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική "Κοκκινοσκουφίτσα", κάνει ό,τι μπορεί σαν σταρ του Χόλιγουντ για να διατηρεί τις αναλογίες της άψογες.

Η Αμάντα Σέιφριντ, η νεαρή ηθοποιός που ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική "Κοκκινοσκουφίτσα", κάνει ό,τι μπορεί σαν σταρ του Χόλιγουντ για να διατηρεί τις αναλογίες της άψογες.

Όπως αναφέρει το Cover Media, η 25χρονη ηθοποιός ασκείται σκληρά για να διατηρεί τα πόδια της θεϊκά και τη σιλουέτα της λεπτεπίλεπτη. Όπως εξομολογείται η ίδια η Σέιφιλντ, το να διατηρεί το βάρος της δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η Αμάντα μίλησε στο περιοδικό "Us Weekly" και όπως τόνισε γυμνάζεται καθημερινά παρακαλώ:

"Μου βγαίνει ο πισινός στο γυμναστήριο. Δεν είναι καθόλου εύκολο! Σοβαρά, γυμνάζομαι καθημερινά. Όταν δεν δουλεύω, γυμνάζομαι".

Γιατί όμως λες να έχει τέτοια αγάπη με τη γυμναστική η ξανθούλα ηθοποιός; Μα για να μπορεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα της επιδόρπια αφού όπως λέει δεν μπορεί να σκεφτεί να ζει κάνοντας κάποια αυστηρή δίαιτα:

"Γυμνάζομαι επειδή πρέπει να το κάνω. Δεν είμαι από τα κορίτσια εκείνα που μένουν αδύνατα χωρίς γυμναστική. Εξάλλου, μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και θέλω να τρώω όσα μπορώ"

Η καθημερινή γυμναστική της Αμάντα περιλαμβάνει καρδιαγγειακές ασκήσεις. Στην ξανθιά ηθοποιό αρέσει πολύ και η πυγμαχία αλλά και η έντονη σωματική δραστηριότητα:

"Στη Νέα Υόρκη έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω κάθε μέθοδο γυμναστικής. Συχνά κάνω πυγμαχία με τον φίλο μου τον Άντριου. Έχω δοκιμάσει και τη γυμναστική Barry's boot camp στη Νέα Υόρκη και θα συνεχίσω να την κάνω και στο Λος Άντζελες”.

Barry's boot camp: το εν λόγω πρόγραμμα είναι το μυστικό πολλών διασήμων. Πάρε μια ιδέα για το "Barry's boot camp" στο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Ταυτόχρονα, εμπιστεύομαι και τον προσωπικό μου προπονητή”, τονίζει η Αμάντα που προπονείται στο πλευρό του Χάρλεϊ Παστερνακ (Harley Pasternak).

Και πώς τρέφεται η Σέιφιλντ; Προσπαθεί όπως λέει να καταναλώνει τα πάντα με μια ισορροπία και αν επιθυμήσει για παράδειγμα να φάει ένα μπέργκερ για μεσημεριανό, θα το κάνει!

Κ.Π