Πώς γυμνάζεται η εγκυμονούσα Χίλαρι Νταφ

27.09.2011
Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών αλλά η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χίλαρι Νταφ διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Μπορεί να είναι μόλις 23 ετών αλλά η ηθοποιός και τραγουδίστρια Χίλαρι Νταφ διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η εγκυμοσύνη δεν είναι περίοδος για χάσιμο για την ξανθούλα Χίλαρι καθώς μαζί με τον προπονητή της συνεχίζει να γυμνάζεται ακόμα και τώρα.

Η Νταφ προπονείται παρέα με τον Χάρλεϊ Πάστερνακ (Harley Pasternak) τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα τώρα που βρίσκεται στο πρώτο τρίμηνο της κύησης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής διασημοτήτων, το πρόγραμμα της εγκύου Νταφ είναι συγκεκριμένο και περιλαμβάνει τα εξής:

Επειδή οι γυναίκες γίνονται πιο εύκαμπτες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο Πάστερνακ φροντίζει να εκμεταλλεύεται το θετικό αυτό στοιχείο. Πάντως, το διάστημα αυτό αποφεύγουν τα μεγάλα πηδήματα (ειδικά εκείνα με τραμπολίνο) και τις πλειομετρικές ασκήσεις. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είναι άλλωστε το πιο κρίσιμο, οπότε η Χίλαρι προσέχει πολύ ακόμα και τις διατάσεις που κάνει.

Παράλληλα, η Νταφ και ο προπονητής της εξασκούνται σε ένα δροσερό δωμάτιο όπου βλέπουν κάθε στιγμή τους καρδιακούς παλμούς της. Ο ρυθμός εξάσκησης δεν είναι έντονος και η Χίλαρι κάνει κυρίως διάδρομο (γρήγορο περπάτημα), ελλειπτικό μηχάνημα και στεπ. Φυσικά, στο σημείο αυτό αποφεύγουν και όλες τις ασκήσεις για κοιλιακούς.

Στο δεύτερο τρίμηνο της κύησης θα αποφύγουν όλες τις ασκήσεις στις οποίες η Νταφ θα έπρεπε να στηριχθεί στην πλάτη της γιατί δεν θέλουν να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση στην περιοχή.

Το διάστημα αυτό, οι ασκήσεις θα γίνονται με πιο ελαφριά βάρη και λιγότερες επαναλήψεις. Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχει καμία πίεση στο στομάχι και το στήθος (που θα είναι πιο πρησμένα).

Αστειευόμενος, ο προπονητής της Νταφ τόνισε στο περιοδικό ''People'' πως κατά την άποψή του το μωρό της 23χρονης τραγουδίστριας θα είναι το ίδιο fit όπως εκείνη ενώ πιστεύει πως η Χίλαρι θα γίνει τέλεια μητέρα.

Εν το μεταξύ, για να διατηρήσει τα μπράτσα της τονωμένα, η Χίλαρι κάνει ελεύθερα βάρη αλλά της αρέσουν και οι ασκήσεις με λάστιχο που μπορεί να κάνει εύκολα και στο σπίτι αλλά με έξτρα προσοχή στην κοιλίτσα.

Το μυστικό στην γυμναστική της Νταφ, είναι πως την πραγματοποιεί έχοντας στο πλευρό την αδερφή της και οι δυο μαζί εξασκούνται για να παραμείνουν σε φόρμα.


Πάντως, και η διατροφή της Νταφ έχει τροποποιηθεί παραμένοντας υγιεινή. Η Χίλαρι έχει περιορίσει την καφεΐνη και να αντικαταστήσει το λατρεμένο της σούσι με ελαφριά μαγειρεμένο σολομό.

Κ.Π