Kορμί θανατηφόρο σαν της Κέλι Ρόουλαντ

29.09.2011
Είναι ξακουστή για την ξεχωριστή φωνή αλλά και για τις καμπύλες της. Η Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) προπονείται σκληρά για να διατηρήσει την άψογη σιλουέτα της και τα μυστικά της γυμναστικής της τα αποκάλυψε στο περιοδικό "New!".

Είναι ξακουστή για την ξεχωριστή φωνή αλλά και για τις καμπύλες της. Η Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) προπονείται σκληρά για να διατηρήσει την άψογη σιλουέτα της και τα μυστικά της γυμναστικής της τα αποκάλυψε στο περιοδικό "New!".

Η βασική συμβουλή που δίνει η 30χρονη, είναι να αφιερώνεις έστω και 30 λεπτά για καρδιαγγειακή προπόνηση, όχι καθημερινά αλλά τουλάχιστον κάθε δεύτερη μέρα. Έτσι, θα δεις άμεσα σημαντική διαφορά στο σώμα σου.

Ταυτόχρονα, η νεαρή τραγουδίστρια παροτρύνει εμάς τα κορίτσια να μην είμαστε αυστηρά σχετικά με το ποιά ημέρα της ώρας πρέπει να γυμναστούμε. Όπως τονίζει η ίδια, κάθε άνθρωπος έχει το ρυθμό του αλλά έτσι κι αλλιώς οι ασκήσεις ενδυνάμωσης δεν απαιτούν πολύ χρόνο ενώ και η καρδιαγγειακή προπόνηση δεν χρειάζεται να είναι τέτοια που να εξαντλείσαι για να δεις αποτέλεσμα:

"Σίγουρα, το ιδανικό είναι να έχεις πρόγραμμα γυμναστικής αλλά το σημαντικότερο είναι να μην βάζεις στεγανά στο πώς προπονείσαι. Το πιο εύκολο είναι να πεις, άργησα να επιστρέψω από τη δουλειά, πάει τώρα δεν πάω γυμναστήριο. Αν θέλεις πραγματικά να μην χάσεις την προπόνησή σου, ξεκίνα εκεί στο σπίτι να κάνεις μισή ωρίτσα στατικό ποδήλατο ή κοιλιακούς", τονίζει η Κέλι.

Η ίδια συμπληρώνει πως προτιμά να βλέπει το σώμα της τονωμένο παρά αδύνατο. Είκοσι λεπτά στο ποδήλατο ή το ελλειπτικό μηχάνημα είναι ιδανικά ενώ κάνοντας κοιλιακούς με τον παραδοσιακό τρόπο, μπορείς να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά χωρίς πολύπλοκα μηχανήματα.

Όσο για τη διατροφή της, η Κέλι επιμένει πως προτιμά να είναι υγιής παρά να μπαίνει ευκολότερα σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος ρούχων.

"Το πρωινό είναι πολύ σημαντικό και ξεκινάω πάντα τη μέρα μου με κουάκερ. Στο μεσημεριανό γεύμα μου θα καταναλώσω πιθανότατα περισσότερες θερμίδες για να τα βγάλω πέρα, γι' αυτό και προτιμώ τροφές όπως τα ζυμαρικά με τόνο. Το δείπνο μου είναι συνήθως ελαφρύ,ψητό κοτόπουλο ή ψάρι με λαχανικά".

Πάντως, μην φανταστείς πως η Ρόουλαντ διατηρεί άψογες καμπύλες με λίγο ποδήλατο τη μέρα. Η Κέλι διαθέτει τη δική της προσωπική προπονήτρια, την Jeanette Jenkins με καταγωγή από το Μαϊάμι που είναι πολύ σκληρή. Σκέψου πως ακόμα και τις μέρες που δεν κάνει καρδιαγγειακή προπόνηση, η Τζέκινς προπονεί το πνεύμα της Κέλι, κάνοντας γιόγκα.

Η Ρόουλαντ με την Τζέκινς συνεργάστηκαν και στη δημιουργία ενός fitness dvd με τίτλο "Sexy Abs". Δες τα παρασκήνια της φωτογράφισής τους στο βίντεο που ακολουθεί:


Κατερίνα Π.