Γίνε κορμάρα σαν την Ελενάρα (Π"βασιλείου)

07.11.2011
Όλες θέλουμε να είμαστε σέξι και ζουμερές αλλά κυρίως θέλουμε να έχουμε τέλειο κορμάκι. Η Έλενα Παπαβασιλείου διαθέτει σέξι

Όλες θέλουμε να είμαστε σέξι και ζουμερές αλλά κυρίως θέλουμε να έχουμε τέλειο κορμάκι. Η Έλενα Παπαβασιλείου διαθέτει σέξι και ζηλευτό κορμάκι ενώ είναι κατά της εξαντλητικής δίαιτας! Παρακάτω θα βρεις όλα τα μυστικά της για να γίνεις κορμάρα σαν την Ελενάρα!

Ο αγώνας με την λαιμαργία: πόσες φορές δεν θέλησες αν φας με μια κίνηση το περιεχόμενο του ψυγείου σου(αφού την προηγούμενη το έχεις γεμίσει στο πλησιέστερο σούπερ- μάρκετ); Αν είναι πολλές οι φορές τότε ακολούθησε το μυστικό της Έλενας που έχει μεγάλη αδυναμία στα γλυκά και τα φαγητά με κρέμα γάλακτος και πάρτο απόφαση ότι όταν θα κάνεις δίαιτα θα κόψεις τις αμαρτίες αυτές και θα τις αντικαταστήσεις με άφθονες σαλάτες.

Φοβού τη ζυγαριά: Με ύψος που φτάνει το 1.70 και βάρος μόλις 54 κιλά, η Έλενα δεν παθαίνει πανικό με τα κιλά ακόμη και αν πάρει ορισμένα, θα προσέξει να μην αυξηθούν γιατί όπως λέει: " πιο εύκολα χάνεις τα τρία παραπάνω κιλά, παρά τα πέντε ή τα έξι", λέει το κορίτσι και έχει δίκιο! Απλά πρόσεξε να μην σε πάρει η κάτω βόλτα!

Η διατροφή της: το πρωινό δεν λείπει ποτέ από το διαιτολόγιο της Έλενας που ξεκινάει την ημέρα της με ένα ανάμεικτο τοστάκι με ένα χυμό ή με γάλα και δημητριακά που θα σε γεμίσει ενέργεια.

Ενδιάμεσα δεν αφήνει το στομαχάκι της να γουργουρίζει αλλά τρώει ένα κουλούρι ή ένα γιαουρτάκι έτσι για να μην πέσει με τα μούτρα στο μεσημεριανό.

Το μεσημεριανό της είναι χαμηλό σε λιπαρά και πλούσιο σε πρωτεΐνες αφού περιλαμβάνει μοσχάρι, κοτόπουλο ή μπιφτέκι με ρύζι ή πατάτες και σαλάτα( μαρούλι, ρόκα, λάχανο και καρότο) ή όσπρια (φακές) ή λαδερά (φασολάκια).

Το βασικό μυστικό της Έλενας είναι ότι το φαγητό της το συνοδεύει πάντα το μαύρο ψωμί ενώ το απόγευμα συνήθως λυγίζει και υποκύπτει σε γλυκούς πειρασμούς όπως π.χ. λίγη σοκολάτα ή μια μπάρα δημητριακών που την κουβαλάει πάντα μαζί της έτσι ώστε αν την πιάσει και θέλει γλυκό να έχει την μπάρα της!

Τα φρούτα δεν είναι το φόρτε της και δεν τα πολυτρώει αλλά φροντίζει να μην κοιμάται ποτέ νηστική και να γουργουρίζει το στομαχάκι της και συνήθως το δείπνο της είναι το ίδιο με το μεσημεριανό της, ενώ πίνει μόνο light αναψυκτικά!

Αν θέλεις λοιπόν να γίνεις κορμάρα σαν την Ελενάρα πρόσεξε να: μην τρελαίνεσαι άμα πάρεις 2-3 κιλάκια απλά πρόσεξε να μην αυξηθεί ο αριθμός τους, να αντικαταστήσεις το λευκό ψωμί με μαύρο και αν είσαι λάτρης των γλυκών να τρως και το γλυκάκι σου πού και πού, δεν θα χαλάσει ο κόσμος!

Αφού και οι κορμάρες σαν την Έλενα κάνουν την παρασπονδία τους πού και πού κάντην και εσύ αλλά πάντα με μέτρο και άφησε το κορμί σου να κόψει την ανάσα!

Πηγή: OK!, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη