Η γυμναστική των Αγγέλων της Victoria's(No1)

15.11.2011
Το φετινό σόου της Victoria's Secret μας έκανε και πάλι να τρίβουμε τα μάτια μας. Οι Άγγελοι της διάσημης φίρμας εσωρούχων που σημειωτέον έχουν στην πλειοψηφία τους αποκτήσει μωράκια σχετικά πρόσφατα, εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με κορμιά που έκοψαν ανάσες.

Το φετινό σόου της Victoria's Secret μας έκανε και πάλι να τρίβουμε τα μάτια μας. Οι Άγγελοι της διάσημης φίρμας εσωρούχων που σημειωτέον έχουν στην πλειοψηφία τους αποκτήσει μωράκια σχετικά πρόσφατα, εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με κορμιά που έκοψαν ανάσες.

Πώς τα κατάφεραν όμως τα διάσημα μοντέλα να βρουν την φόρμα τους λίγο πριν το φετινό σόου;

Η Κάντις Σουάνπολ (Candice Swanepoel) έχει πολλές φορές κατηγορηθεί πολλές φορές για το πόσο αδύνατη είναι. Στο φετινό σόου προσπάθησε πάρα πολύ να διατηρήσει τις καμπύλες της και να μην δείξει υπερβολικά λεπτή.

Η 23χρονη καλλονή από τη Νότιο Αφρική είχε στρες για το πώς θα κουβαλήσει με χάρη τα μεγάλα φτερά του σόου, σήμα κατατεθέν της διάσημης φίρμας εσωρούχων. Για το λόγο αυτό η ξανθούλα Κάντις προσπάθησε να κάνει ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης αλλά φρόντισε και να καλυτερεύσει την ισορροπία της.

Η Σουάνπολ λατρεύει την πυγμαχία αλλά και τις ασκήσεις αντοχής ενώ φρόντισε το προηγούμενο διάστημα να γυμναστεί τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Όσο για τη διατροφή της, προσπάθησε να τρώει ακόμα κι ας μην πεινούσε πολύ ενώ το κύριο γεύμα για εκείνη είναι το πρωινό στο οποίο καταβροχθίζει από κρουασάν , αυγά, μπέικον, ομελέτα αλλά και δημητριακά.

Η αδυναμία της είναι το βραζιλιάνικο ψωμί που φτιάχνουν κάποια αγγελάκια με βραζιλιάνικη καταγωγή.

Ο έτερος Άγγελος και πολύ καλή φίλη της Κάντις, η Έριν Χίθερτον (Εrin-Ηeatherton) αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη για τη φίρμα της “Victoria's Secret” και πλέον έχει ισορροπήσει σε ένα ιδανικό βάρος. Η ίδια εξομολογείται πως αλιότερα υπήρξε πολύ αδύνατη και δεν απολάμβανε το φαγητό. Τώρα πια, φροντίζει να απολαμβάνει τις τροφές που καταναλώνει και να βρίσκει ισορροπία ανάμεσα στα λαχανικά, πουλερικά, κόκκινο κρέας, ψάρι και τη σοκολάτα που τόσο λατρεύει.

Η Έριν χρειάζεται να ακούει καλή μουσική στη διάρκεια της γυμναστικής της για να νιώθει καλά και να αποδίδει καλύτερα ενώ τονίζει πως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είσαι ανασφαλής με το σώμα σου.

Η ίδια φροντίζει να γυμνάζεται συχνά για να νιώθει αυτοπεποίθηση ενώ λατρεύει το μποξ, τη zumba και το πιλάτες. Αυτό που σιχαίνεται είναι το τρέξιμο.

Οι δύο Άγγελοι φροντίζουν μάλιστα να γυμνάζονται παρέα υπό τις οδηγίες του Τζάστιν Γκέλμπαντ (Justin Gelband) ο οποίος αποκάλυψε τα μυστικά τους:

Η Κάντις και η Έριν μπορούν να φτάσουν να γυμνάζονται μέχρι και πέντε φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον 75 λεπτά.

Σκοπός της προπόνησης δεν είναι να χάσουν βάρος αλλά να τονώσουν τους μυς τους και να κάνουν ασκήσεις και διατασούλες για να δείχνει το σώμα τους πιο μακρύ.

Η γιόγκα, το πιλάτες και το κικ μποξ βρίσκεται στην ημερήσια διάταξης της προπόνησής τους ενώ ο Γκέλμπαντ φροντίζει να δίνει στα κορίτσια μπάλες του πιλάτες, λάστιχα και ειδικούς δίσκους που τις βοηθούν να γυμνάζουν όλο το σώμα και κάθε μυική ομάδα.

Η Κάντις κάνει μπόλικες ασκήσεις για να τονώσει και να ανορθώσει τους γλουτούς της ενώ για να δείχνει πιο ψηλή και να φαίνεται το σώμα της πιο μακρύ, προτιμά το πιλάτες.

Η Έριν προτιμά τις ασκήσεις που συ σφίγγουν το εσωτερικό των ποδιών οπότε χρησιμοποιεί κυρίως λάστιχο για να ασκείται. Ταυτόχρονα, επειδή θέλει να ενδυναμώσει τους κοιλιακούς και τα γόνατά της, κάνει πολλές ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ταυτόχρονα, βασικός στόχος για ένα μοντέλο είναι το σωστό περπάτημα και η σωστή στάση πάνω στην πασαρέλα. Ο Τζάστιν φροντίζει να ενδυναμώνει τα χέρια, τα γόνατα, ακόμα και τους αστραγάλους των Αγγέλων που πρέπει να κουβαλούν με χάρη, βαριά φτερά και μεγάλα αξεσουάρ ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ισορροπούν πάνω σε πανύψηλα παπούτσια.

Για τους δύο Αγγέλους απαγορευμένοι καρποί είναι το αλκοόλ, η ζάχαρη και το υπερβολικό αλάτι. Οι δυο τους φαίνεται πως ακολουθούν μια διατροφή που ταιριάζει στον τύπο ομάδας αίματος που έχου

Τι προτείνει ο Τζάστιν: πιες μπόλικο νερό ή πράσινο τσάι, μείωσε τη ζάχαρη καταναλώνοντας τη μόνο μέσ από φρούτα και συγκεκριμένα όλα τα berries. Απόφυγε τις τροφές που χωνεύονται δύσκολα και έχε ποικιλία ανάμεσα στον τρόπο που ασκείσαι καθημερινά.

Δες στο βίντεο που ακολουθεί την Έριν και την Κάντις να γυμνάζονται και να μιλούν για τις fitness συνήθειές τους ενώ μείνε συντονισμένη στο WomenOnly για τα μυστικά των υπόλοιπων Αγγέλων της Victoria' Secret.

Για τη γυμναστική των υπόλοιπων Αγγέλων, κάνε κλικ εδώ: