Η γυμναστική των Αγγέλων της Victoria's(No2)

18.11.2011
Το φετινό σόου της Victoria's Secret μας έκανε και πάλι να τρίβουμε τα μάτια μας. Οι Άγγελοι της διάσημης φίρμας εσωρούχων που σημειωτέον έχουν στην πλειοψηφία τους αποκτήσει μωράκια σχετικά πρόσφατα, εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με κορμιά που έκοψαν ανάσες.

Το φετινό σόου της Victoria's Secret μας έκανε και πάλι να τρίβουμε τα μάτια μας. Οι Άγγελοι της διάσημης φίρμας εσωρούχων που σημειωτέον έχουν στην πλειοψηφία τους αποκτήσει μωράκια σχετικά πρόσφατα, εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με κορμιά που έκοψαν ανάσες.

Πώς τα κατάφεραν όμως τα διάσημα μοντέλα να βρουν την φόρμα τους λίγο πριν το φετινό σόου;


H Aντριάνα Λίμα (Adriana Lima) ήταν εκείνη που δέχτηκε την μεγαλύτερη κριτική για τις αποκαλύψεις σχετικά με τη γυμναστική και δίαιτα που ακολούθησε πριν το φετινό σόου της Victoria’s Secret.

Όπως είχε εξομολογηθεί η 30χρονη Λίμα στην βρετανική ''The Telegraph'' είχε ξεκινήσει να γυμνάζεται σε έντονο ρυθμό ήδη από τον Αύγουστο και τις τελευταίες δύο ημέρες πριν το σόου, έφτασε να γυμνάζεται δύο φορές την ημέρα. Εν το μεταξύ, φρόντιζε να αξιοποιεί στο έπακρο κάθε λεπτό άσκησης κάνοντας εναλλαγές ανάμεσα στην πυγμαχία, τα ελεύθερα βάρη και το σχοινάκι.

Ταυτόχρονα, η Αντριάνα, μητέρα ενός αξιολάτρευτου κοριτσιού που θα κλείσει σύντομα τα δύο, ακολούθησε μια δίαιτα που πραγματικά σόκαρε πολλούς. Δώδεκα ώρες πριν το σόου της διάσημης φίρμας εσωρούχων, η Λίμα απέφυγε να καταναλώσει οτιδήποτε υγρό. Η ίδια τόνισε πως με τη μέθοδο αυτή μπορείς να στεγνώσεις και να χάσεις μέχρι και 3,5 κιλά.

Εν το μεταξύ, εννέα ημέρες πριν το σόου, η Λίμα ξεκίνησε να αποφεύγει τις τροφές σε στερεή μορφή. Κατανάλωσε μόνο πρωτεϊνικά ροφήματα από αυγά σε σκόνη. Δύο ημέρες πριν το σόου, επιτρεπόταν να καταναλώσει μια φυσιολογική ποσότητα νερού.

Οι διατροφολόγοι προειδοποιούν πως ένα τέτοιο πλάνο δεν μπορεί να σου δώσει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και μακροπρόθεσμα μπορεί να απειλήσει την υγεία σου. Η τακτική της Λίμα σχετικά με τη λήψη υγρών, είναι ίδια με εκείνη που ακολουθούν μεγάλοι αθλητές του μαραθωνίου ή της πυγμαχίας η οποία εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς και δεν πρέπει να υιοθετείται από κοινές θνητές. Εν κατακλείδι, ακόμα κι αν έτρωγε ένα φαγητό της προκοπής, η Λίμα και πάλι θα έδειχνε θεά στην πασαρέλα.

Η Λίμα, προσπάθησε κάποιες ημέρες μετά την κριτική που δέχτηκε να μαζέψει λίγο όσα δήλωσε τονίζοντας με καφέ και κέικ στο χέρι: "Ήταν παρεξήγηση και παρακαλώ τα κορίτσια που με άκουσαν να μην λιμοκτονήσουν. Δεν κάνω τρελές δίαιτες. Ακολούθησα ένα πρόγραμμα που ήταν μόνο για τις ανάγκες του σόου. Τον υπόλοιπο χρόνο συνεχίζω κανονικά τη ζωή και διατροφή μου. Γυμνάζομαι σκληρά απλά ήταν όνειρό μου να γίνω Άγγελος. Απλά έχω το πνεύμα ενός αθλητή και εκτιμώ αυτό που είμαι και αυτό που κάνω".

Η Ντούτσεν Κρόες (Doutzen Kroes) από τη μεριά της, προτιμά να ρίχνει το βάρος στην άσκηση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Λατρεύει την πυγμαχία, το σχοινάκι, τις έντονες καρδιαγγειακές ασκήσεις ενώ φροντίζει να κάνει διατάσεις πριν και μετά τη γυμναστική για να ξεκουράζει τους μυς της.

Στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου, θα δεις πώς κατάφερε η Ντούτσεν να τονώσει τα χέρια της για να μπορεί να κινηθεί ευκολότερα φορώντας τα φτερά της με τη βοήθεια του προπονητή Michael Olajide.

Η Κρόες τόνισε μάλιστα πως γυμνάζεται εντατικά όλη τη χρονιά και φροντίζει να αλλάζει τον τρόπο που ασκείται για να μην βαριέται. Η άσκηση που δεν παραλείπει μέρα να κάνει είναι τα βαθιά καθίσματα για το σμίλευμα των γλουτών. Τις τελευταίες 10 ημέρες πριν το σόου τα έδωσε όλα αλλά μετά την επίδειξη ενέδωσε στο τηγανητό φαγητό!

Για την προσπάθεια της Μιράντας Κερ, έχουμε ξαναμιλήσει. Όπως τόνισε και η σύζυγος του Ορλάντο Μπλουμ, χαίρεται που διαθέτει πλέον σέξι καμπύλες μετά τη γέννηση του γιου της Φλιν και πλέον σμιλεύει τις καμπύλες με γιόγκα και πιλάτες και βάρη στους αστραγάλους!

Από τη μεριά της, η Λίντσεϊ Έλινγκσον (Lindsay Ellingson) ένας όχι και τόσο διάσημος Άγγελος της "Victoria's Secret" τις τελευταίες ημέρες πριν το σόου, επικέντρωσε την προσοχή της στις περιοχές που θεωρεί πως στο σώμα της είναι πιο προβληματικές από άλλες. Με τη βοήθεια μιας μπάλας και ενός στρώματος γιόγκα, η Έλινγκσον μας δείχνει (στο βίντεο που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου μετά από εκείνο της Κρόες) πως γύμνασε το σώμα της πριν το σόου.

Τέλος, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο (Αlessandra Ambrosio) λατρεύει το σώμα της και δεν έκανε κάποια δίαιτα αστραπή αλλά συνέχισε να κάνει γιόγκα που βοηθά και το σώμα και το πνεύμα της, ενώ θεωρεί πιο ωραίο κομμάτι του σώματός της τα μακρυά... χέρια της που την βοηθούν να παίζει πιάνο για την κόρη της και να τρώει πιο εύκολα τα λαχταριστά σνακ που δεν απαρνείται ποτέ. Εκτός από γιόγκα, η Αλεσάντρα, κάνει σερφ, χορό και σμιλεύει το σώμα της κυνηγώντας την κορούλα της.

Για όλες τις καυτές εμφανίσεις των Αγγέλων στο φετινό σόου, κάνε κλικ εδώ:

Για όσα συνέβησαν στην φετινή επίδειξη, κάνε κλικ εδώ:

Για την γυμναστική των υπόλοιπων Αγγέλων, κάνε κλικ εδώ:

Κατερίνα Π.