Πώς γυμνάζει το κορμάκι της η Νικόλ Σέρζιγκερ

05.12.2011
Η Νικόλ Σέρζιγκερ, το πρώην μέλος των Pussycat Dolls μίλησε στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Shape για την σχέση της με τις δίαιτες και τον τρόπο που αντιμετωπίζει σήμερα το θέμα αδυνάτισμα.

Είναι εντυπωσιακή, διαθέτει ονειρεμένη φωνή και πλέον αποτελεί και μία από τους κριτές του αμερικάνικου X-FACTOR!

Η Νικόλ Σέρζιγκερ, το πρώην μέλος των Pussycat Dolls μίλησε στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Shape για την σχέση της με τις δίαιτες και τον τρόπο που αντιμετωπίζει σήμερα το θέμα αδυνάτισμα.

Όπως τόνισε η σέξι Νικόλ, ξενίκησε να δοκιμάζει διάφορες δίαιτας από την ηλικία των 14 ετών ενώ το ίδιο διάστημα είχε ξεκινήσει να μετρά και την τελευταία θερμίδα που κατανάλωνε:

"Έχω κάνει όποια δίαιτα μπορείς να φανταστείς. Υπήρχαν διαστήματα που ουσιαστικά ανεβοκατέβαινα στη ζυγαριά. Έκαν την πιο σκληρή προπόνηση που μπορούσα κι όμως έπαιρνα κιλά αντί να χάνω. Πλέον, έχοντας πατήσει τα 30, έμαθα να αποφεύγω το ζυγό της ζυγαριάς"!

Πλέον, η Σέρζιγκερ προτιμά να παρακολουθεί τις διακυμάνσεις του βάρους της, από το πως της εφαρμόζουν τα ρούχα της ενώ η νέα αντίληψη που έχει απέναντι στα περιττά κιλά είναι πιο υγιής.

"Το νέο μου σύνθημα είναι: κινητοποιούμαι, τρώω τα πάντα αλλά με ισορροπία και σταματάω να φέρομαι σκληρά στον εαυτό μου".

Η 33χρονη τραγουδίστρια, φροντίζει να μην αποκλείει καμία τροφή από το διαιτολόγιό της, ενώ δεν παραλείπει γεύματα.

Το πρωινό της Νικόλ: βραστά αυγά μελάτα, τοστ με ψωμί ολικής άλεσης και σολομό και λαχανικά.

Σνακ: κάποιο φρούτο

Μεσημεριανό: κοτόπουλο ή ψάρι με ρύζι

Δείπνο: λαχανικά

Κι όταν έχει κάποια λιγούρα, η Νικόλ προτιμά παράξενες λιχουδιές από τη Χαβάη: τόνος σε σόγια σος, κέικ μπανάνας με σιρόπι καρύδας, και σοκολάτα με φιστίκια Μακαντέμια.

Όταν το παρακάνει με το φαγητό, τι κάνει η Νικόλ: προσπαθεί σκληρά, γυμνάζεται εντατικά και ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης των κοιλιακών και των χεριών της που εύκολα παίρνει κιλά στα σημεία αυτά.

Έπειτα, δεν σταματά να χορεύει αφού βρίσκει πως ο χορός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να εξαφανίσεις το λίπος ακόμα κι από την πιο δύσκολη περιοχή του κορμιού σου! Για του λόγου το αληθές, το 2009, η Νικόλ και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος των Dolls, γύρισαν ένα ξεχωριστό dvd γυμναστικής με κινήσεις χορού πάνω στα τραγούδια τους το ξακουστό PCD Workout το οποίο απέσπασε θετικά σχόλια (δες και το video)!

Πάντως, την περσινή σεζόν που η Σέρζιγκερ π[ου συμμετείχε στο "Dancing With the Stars", η Σέρζιγκερ είχε προσλάβει τον προσωπικό προπονητή Άντα Έρνστερ (Adam Ernster) για να ενδυναμώσει τους μυς της, να τονώσει τα πόδια της και να σμιλέψει ακόμα περισσότερο τους κοιλιακούς της.

Όλα αυτά έγιναν φυσικά μέσα από σκληρή προπόνηση, στο σμίλεμα των κοιλιακών χρησιμοποιήθηκε μπάλα ισορροπίας ενώ για τα πόδια και τους γλουτούς η Νικόλ έκανε πολλά πολλά βαθιά καθίσματα.

Μπορεί να κουράστηκε αλλά τελικά η Σέρζινγκερ, με καταγωγή από τη Χονολουλού, στέφτηκε νικήτρια!

Από την Κατερίνα Π.