Κορμάρα και στα 40+ με τα μυστικά της Λιζ Χάρλεϊ

19.12.2011

Νομίζεις ότι τώρα που πλησιάζεις περισσότερο στα 50 ή που απομακρύνεσαι από τα 40 όλο και περισσότερο δεν μπορείς να έχεις κορμάρα όπως στα 20; Η Λιζ Χάρλεϊ είναι εδώ για να σου αποδείξει ότι το ότι μεγαλώνεις δεν έχει καμία σχέση με το ότι μπορεί να νιώθεις λιγότερο καλά με τον εαυτό σου, πράγμα που αποδεικνύει φορώντας το μπικίνι της! Διάβασε παρακάτω και μάθε όλα της τα μυστικά για αν δείχνεις κούκλα σε κάθε ηλικία!

Η Χάρλεϊ μιλάει σωστά: "Λατρεύω τις γυναίκες που δείχνουν κούκλες και δεν πιστεύω πως το να μεγαλώνεις σημαίνει το ότι δείχνεις λιγότερο κούκλα. Για μένα είναι το να μην προσπαθείς να δείχνεις πιτσιρίκα αλλά το να φροντίζεις να είσαι και να δείχνεις θεά", δήλωσε στο περιοδικό "Zest". Η Λιζ ξέρει πως μεγαλώνοντας έπρεπε να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να δείχνει όμορφη ενώ το μυστικό της είναι σίγουρα ο ύπνος : "πιο νέα έδειχνα κούκλα και με τρεις ώρες ύπνο. Τώρα θέλω τουλάχιστον τις διπλάσιες ώρες". Εκτός όμως από τον ύπνο η διατροφή της είναι εκείνη που την έχει κάνει να δείχνει τόσο θεά!
Η πίεση: νομίζεις ότι εσύ τραβάς ζόρι για να διατηρήσεις το κορμί σου; Τότε τι να πει και η Χάρλεϊ που είναι και το εργαλείο της δουλειά της, και φοράει και τα μπικίνι της;

Η τεχνική της Λιζ: η Λιζ ξέρει ότι και το κορμί θέλει τρόπο και όχι κόπο, γι’ αυτό και τυλίγεται (στα απαιτητικά σημεία) και περπατάει κάθε μέρα βγάζοντας τα σκυλιά της βόλτα και κάποιες φορές προσπαθεί να τρέχει έστω και λίγο. Λατρεύει το pilates και την yoga και ίσως πρέπει και εσύ να αρχίσεις να ακολουθείς το παράδειγμα της!

Το κίνητρο είναι το παν: η Λιζ έχει τον αρραβωνιάρη της και την τραβάει ο οποίος είναι πολύ πειθαρχημένος ενώ η Χάρλεϊ αποκαλύπτει ότι τρώει τρεις φορές περισσότερο από εκείνον! Το ακούς κουκλίτσα που μετράς τις μπουκιές σου μπροστά του; Βάλε την άσκηση στο παιχνίδι και μην ανησυχείς για τίποτα!

Η διατροφή της για κορμάρα: δεν τρώει τίποτα από κονσέρβες ποτέ μα ποτέ ούτε καν τις γιορτές! Λατρεύει το φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό και αρνείται πεισματικά να ενδώσει στο κονσερβοποιημένο φαγητό και επιχειρηματολογεί πάνω σε αυτό η Χάρλεϊ: "Σκεφτείτε ότι ένα σπιτικό κέικ έχει μόνο 4 υλικά: βούτυρο, αυγά, ζάχαρη και αλεύρι αλλά αν δείτε τη λίστα με τα συστατικά κέικ από το σούπερ μάρκετ θα δεις ένα ολόκληρο κατεβατό με συστατικά που σίγουρα δεν θέλεις να μπουν στον οργανισμό σου".

Άρα: πες ναι στο σπιτικό φαγητό γιατί όσο παχυντικό και αν είναι, σίγουρα είναι πολύ λιγότερο από το αγοραστό που σίγουρα δεν ξέρεις τι συστατικά περιέχει. Ακόμη και αν λοιπόν τα συστατικά φαίνονται στη συσκευασία να είσαι σίγουρη ότι δε θα σου χαρίσουν κορμί σαν της Λιζ, που έχει καταφέρει και έχει κατατροπώσει ακόμη και 20άρες που τέτοιο κορμί δεν διαθέτουν! Ακολούθησε τις συμβουλές της και θα δεις το κορμί σου πιο σέξι από ποτέ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη