Εύα Λονγκόρια: μάθε πώς γυμνάζει το κορμάκι της

09.01.2012
Mια συνέντευξη όλο νόημα σχετικά με την γυμναστική που ακολουθεί και τις διατροφικές της συνήθειες έδωσε η Εύα Λονγκόρια στο αμερικάνικο περιοδικό ''Health''.

Mια συνέντευξη όλο νόημα σχετικά με την γυμναστική που ακολουθεί και τις διατροφικές της συνήθειες έδωσε η Εύα Λονγκόρια στο αμερικάνικο περιοδικό ''Health''.

Όπως αποκάλυψε η λατίνα σταρ έχει να γυμναστεί με την προσωπική της προπονήτρια εδώ και ένα χρόνο. Η ίδια τόνισε πως έχασε το κίνητρο για άσκηση όταν αμέσως μετά το χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα Τόνι Πάρκερ υπέστη μια δραματική απώλεια βάρους:

"Θυμάμαι πως μετά το διαζύγιό μου όλοι μου έλεγαν πόσο όμορφη δείχνω. Μάλλον ήταν η εποχή που ήμουν πιο χάλια από ποτέ. Όλοι νόμιζαν πως είμαι σε τέλεια φόρα αλλά εγώ ούτε τρεφόμουν σωστά ούτε και γυμναζόμουν''.

Πάντως, το διάστημα αυτής της μίνι κατάθλιψης δεν διήρκεσε πολύ αφού η Εύα είναι οπτιμίστρια και γρήγορα ξεπέρασε τον χωρισμό της.

Τώρα πια, η Λονγκόρια προσπαθεί έστω και μόνη της να γυμνάζει τις καμπύλες της ενώ λατρεύει τα βάρη και να κάνει κοιλιακούς. Το χειρότερό της στο γυμναστήριο είναι το ελλειπτικό μηχάνημα και οι καρδιαγγειακές ασκήσεις. Επειδή ξέρει πως ένα καρδιαγγειακό πρόγραμμα είναι απαραίτητο στην άσκησή της, προσπαθεί να το εντάσσει στην άσκησή της με κρυφούς διασκεδαστικούς τρόπους.

Πάντως, η Λονγκόρια ξεκαθαρίζει πως όταν γυμνάζεται δεν ακούει μουσική και δεν έχει κάποιο αγαπημένο τραγούδι. Ουσιαστικά ακούει μόνο τις φωνές του εκάστοτε προπονητή της.

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Λονγκόρια υποστηρίζει πως διατηρείται σε φόρμα μαγειρεύοντας η ίδια τα φαγητά που απολαμβάνει:

"Λατρεύω τη μαγειρική. Φυσικά, όταν έχω γυρίσματα τρώω φαγητό απ' έξω. Βέβαια, επειδή δεν μπορούσα πάντα να τρώω νόστιμο και υγιεινό φαγητό από ντελίβερι, συνήθιζα να πακετάρω σε τάπερ το πρωινό ή το μεσημεριανό μου''.

Κάντο όπως η Εύα: δοκίμασε να έχεις μαζί σου τουλάχιστον τα απαραίτητα σνακ που δεν θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Έχε μαζί λίγα αμύγδαλα ή γενικά κάποιο ανάλατο ξηρό καρπό.

Για ποιά απόφασή της μετανιώνει η Λονγκόρια;

Η Εύα αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο διατροφικό σφάλμα που έκανε ήταν το να γίνει χορτοφάγος. Όπως τόνισε, η Εύα λατρεύει τη φιλοσοφία πίσω από τη χορτοφαγία αλλά η ίδια πέρασε μέσα σε μια μέρα από το να τρώει κοτόπουλο και κρέας στην αποκλειστική χορτοφαγία. Όπως τονίζει η μικροσκοπική ηθοποιός, δεν της είχε μιλήσει κανείς για τα προϊόντα από σόγια ή από βούτυρο αμυγδάλου:

''Δεν γνώριζα καν για τα διαφορετικά και υπέροχα είδη ψωμιού και ζυμαρικών που υπήρχαν και είχα κολλήσει με τις σαλάτες''.

Κατερίνα Π.